• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Kaunistaako sähkötupakka?

0 تصويتات
silloin kun olet löytänyt makumieltymyksesi, tarkista olisiko liuosta saatavana 50 ml taikka 250 ml kokoisissa pulloissa, he ovat selvästi edullisempia. Voit valita erimakuisia tupakoita jotka jäljittelevät eri tupakkamerkkejä vai voit iloita toisen muassa kahvin, vaniljan, mansikan, limen, suklaan vai silti mentholin mausta.

Sähkötupakka käy ajan mittaan todella merkittävästi edullisemmaksi kuin klassinen tupakointi. Sähkötupakassa tupakanpuru on korvattu nesteellä, mitä kuumentamalla tuotteesta onkin mahdollista imeä savun kaltaista. Katso: http://elisesaurinen.pen.io/ Itse olen käyttänyt sähkötupakkaa sisätiloissa pian 12kk verran ilman minkäänlaisia haju- tai värjääntymishaittoja.

oma blogi Iso lohko sähkötupakan käyttäjistä tilaa myöskin nikotiinia sisältäviä nesteitä myös ETA-alueeseen kuulumattomista maista.

Ulkomailla sijaitsevia nettikauppoja tämä ei tietenkään koske. Akku on selkeä huomaa sillä tämä onkin aina tuotteen suurin osa. Nikotiinia sisällään pitävät nesteet luokitellaan kotimaassa lääkkeiksi, ja he kuuluvat lääkelain piiriin.

Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) saattaa vapaasti tilata mistä päin maailmaa tahansa ja useimmat verkkokaupat näitä myyvät. Peruskysymys on, haluammeko yhteiskunnan, jossa opettajat näkevät jahka oppilaat pössyttelevät koulun pihalla sähkötupakkaa, Tuominen kertoo. Esimerkiksi reilut 150€ maksava ProVari onkin härpäke minkä kestää ns.

Muutaman puhalluksen kuluttua onkin hyvä taputella atomisaattoria kuitenkin talouspaperia vasten, tämä tehostaa nesteen valumista pihalle. Sähkötupakan osat kiinnitetään toisiinsa kätevästi kierteiden avustuksella, eikä näiden tunnistamisen pitäisi olla hyvin hankalaa. Hän hankkii nikotiininsa sellaisesta lähteestä, josta toisia aineita ei tulekaan kylkiäisenä. kotimaassa on päästy tupakoinnissa hyvään suuntaukseen.

Patruunaan voi lisätä myös pelkkää vettä. Sähkötupakan akuissa onkin kahta päätyyppiä: automaattisia sekä katkaisijalla varustettuja. Onkin tietenkin edistysaskel vaihtaa tavalliset syöpäkääryleet sähkösavukkeisiin.

electronic cigarette Monet on päässeet tupakoinnista eroon sähkötupakan vaikutuksesta.

suosituimpia on nikotiinilaastarit ja nikotiinipurukumit joita mm. Mutta mun mielestä sähkötupakan paras puoli on se, niin että tämä sopii aivan loistavasti myös naisille! Ehkä toiset miehet tykkäävät röökimuijia seksikkäinä, vain aika monen mielestä tupakoiva nainen ei oo puoleensavetävä.
سُئل Jan 30, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال