• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Miksi tarvitaan autokamera?

0 تصويتات
Mukana on täydellinen kiiinnityssetti, jolla autokameran saa ongelmitta kiinnitettyä tuulilasiin, latauskaapeli 12 V tupakansytytinliitäntään, sekä USB-kaapeli videoiden siirtoon suoraan autokamerasta tietokoneelle. Autokameran muistiin mahtuu kerrallaan kahdeksan tuntia videokuvaa. ketjukolareissa.

Liikennesääntöjen puuttellinen hallitseminen johtunee osittain tästä, että Venäjällä ei oo vaikeaa ostaa ajokorttia käymättä päivääkään autokoulua. Katso: https://vippiaps.zendesk.com/entries/32836642-Autokamera-2-5-Tuuman-LCD-N%C3%A4yt%C3%B6ll%C3%A4 Siellä tullaan eteen ja joskus lyödään jarrut kiinni. Mikäli tallenteessa näkyy, mitä edessä olevan auton sisällä tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet saattavat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi.

Liikennesääntöjä rikotaan räikeästi ja ajetaan aivan kuinka huvittaa. Kaveri asensi autoonsa autokameran ja seuraavalla kerralla vandaali (taloyhtiön asukas) tallentui muistikortille. Siitä onkin hyötyä lähinnä autokameraa suunnattaessa ja siitä näkee autokameran käynnistymisen, vaan kirkkaassa auringonpaisteessa tuskin mitään. Jotta kuvamateriaalisi toimisi mitenkään todisteena oikeudessa, se on käytävä rikostutkinnan yhteydessä kautta editoinnin varalta.

Kyllä minun mielestäni videotallenne on muodossa kuten muodossa pätevä todisteena. Jos lähdetään Suomen lainsäädännöstä liikkeelle, sikäli ainakaan meidän tietääksemme ei ole yksiselitteistä pitää julkisessa liikenteessä tällaista autokameraa, kertoo Winqvist. Videotallenne vapauttaa myöskin korvausten vaatimista ja vakuutusyhtiön kanssa neuvottelemista.

Asiasta kertoo Metro-lehti. Joissakin mallissa voi olla vakionakin. Autokameran patteri jaksaa kuvata videota yhtämittaisesti 1-2 tuntia, vain jahka tämä pidetään kytkettynä lataukseen messissä toimitetulla tupakansytytinlaturilla, ei akun loppumisesta tarvitse murehtia. Autoilijan tulee myöskin olla tarkka sen suhteen, ettei henkilö tule kuvanneeksi luvatta.

Tiedän tapauksia missä on henkilöauto tuomittu maksajaksi kun videolta näkyy miten kaikki oikein kävi. Videon tallennus tapahtuu SD-muistikorteille. Tietosuojavaltuutetun tehtävä on edistää hyvää tietojenkäsittelytapaa ja porukan oikeutta yksityisyyteen. Useimmat muut toimivat 5 voltin jännitteellä. Edellisellä kuvattaessa kukin 5 minuutin tallennusjakso tekevät muistikortille näin 870-960 megatavun kokoisen tiedoston.

Venäläiset hakevatkin kameroista turvaa kiistatilanteiden varalta. Varsinainen katselu on silti parempi suorittaa tietokoneella, jossa on USB-liitäntäinen SD/SDHC-korttien lukija. Sen lisäksi, niin että takanatulijat ovat autokameran nähdessään kiltimpiä sikäli olenkin ymmärtänyt, joista moottoriteillä tyhjästä perään ilmestyvät kaahaajat saapuvat.
سُئل Jan 30, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال