• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka

0 تصويتات


e-tupakkaSähkötupakka - http://raulihukkaica.pen.io/; Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, jotta akkuja tulisi tarkkailla herkeämättä koko latauksen ajan. Sähkötupakat kaupataan melkein aina ns. Tämä on toisaalta hyvä juttu ja lukuunottamatta huono. Jos tosiaan laskemme niin että yksi aloituspaketti kestäisi ees kaksi kuukautta niin päivähinnaksi käy 0.67€. Niitä saa kuitenkin ostaa ETA alueelta yksityiskäyttöön. Tämän hetken ehkä paras valinta aloittelijalle peruskokoisista tuotteista onkin nimenomaan ja juuri supermini luokkaan mahtuva Joye 510.

Sähkötupakka on härpäke minkä imitoi kessua sekä mikä tuella saat pitää jokainen tupakoinnin plussa puolet vain päästä irti jopa kaikista tupakoinnin aiheuttamista terveydellisistä riskeistä. Se tuoksui mansikalta eikä pinttynyt vaatteisiin tai hiuksiin. Usein sähkötupakan hankinta tapahtuu silti eri tasoissa, missä ensin sijoitetaan aloituspakkaukseen, mikä kuluttua listalle lisätään malli jospa toinenkin.

Tässä yhteydessä on nykyään hyvä huomauttaa, niin että Kiinassa tehdyn tavaran laatu ei oo hyvin korkea, vaan viallisia Budeja onkin tullut vastaan toistaiseksi vaan kaksi, vain näitä kannattaa odottaa saapuvan ajoittain vastaan. Modaamisesta kuitenkin isompi määrä omassa artikkelissaan. Hänellä on mahdollisuus hakea vahingonkorvauksia.

Näitä kierteitä onkin valitettavasti muitakin, vaan 510 onkin vahvasti yleisin. Sähkötupakan patruuna markkeeraa tupakan filtteriä. Tuotetta ei varsinaisesti mainosteta mitenkään tupakoinnin vähentämiseen hyödyllisenä laitteena, vaan sen terveydelliset vaikutukset normaaliin tupakkaan ovatkin vaikka huomattavia. Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva "tupakka", tunnettu myös nimillä Sähkötupakka tai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Laite toimii joko manuaalisesti vai automaattisesti mallista riippuen. Aikaisemmat ristiiidat nikotiininesteiden maahantuonnissa johtivat loppujenlopuksi oikeuden päätökseen, jossa nikotiininesteiden tilaaminen ETA-alueelta sallittiin itsensä käyttöön. Siitä huolimatta nikotiinipitoiset nesteet aiheuttavat riippuvuutta ja suosittelemme heitä ainoastaan vaihtoehtona perinteiselle tupakoinnille ja mahdollisena apukeinona tupakoinnin lopettamiselle.

Tätä tavaraa käytetään mm. Akun päässä oleva LED-valo on latauksen aikana punainen ja muuttuu vihreäksi tämän jälkeen kun lataus on valmis. Mikäli hieman kömpelöltä näyttävä napin painelu ei sinua haittavaikutuksia, Joye510 onkin erinomainen valinta. En ole ikinä maistanut VG-pohjaista nestettä, ei oo ollu mielestäni mitään syytä. Vaikka se onkin elektroninen vekotin, on tämä suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. Sähkötupakan yksi upea etu on tämä, että ei tämän käyttämisestä jää kadulle rumia tupakantumppeja, vain käyttäminen onkin nykyaikaisempaa sekä sivistyneempää myös luonnon kannalta.
سُئل Jan 30, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال