• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakkaa

0 تصويتات
Kenenkään mikä ei entuudestaan polta, ei täytyisi käyttää tuotetta. Akkuja on sekä automaattisia, mitkä antavat virtaa, kun sähkötupakkaa imutetaan, niin että katkaisimella varustettuja, jotka syöttävät virtaa höyrystimelle vaan katkaisinta painettaessa. Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin akku on käyttövalmis. Nesteet, missä onkin korkea nikotiinimäärä (18+ mg) tuntuvat laadukkailla sähkösavukkeilla poltettuna kurkussa kovin samalta "potkaisulta" kuin normaalillakin tupakalla.

kirjoita

Sähkötupakoiden käyttäminen onkin kotimaassa totaalisen sallittua, kuten myös heidän tilaaminen ETA-alueelta, vain jälleenmyyjien kannalta sähkötupakoiden markkinointi vaikuttaisi edelleen olevan hankalaa. Toisaalta kutsutaan, että se onkin portti savukkeisiin. Monet silti voivat emuloi sähkötupakan samanlaiseksi kuin tavallinen tupakka.

Sähkötupakka (http://www.purevolume.com/ariy60ntuavj/posts/9228277/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+vapaa+informaatio) voi olla joko automaattista mallia, jolloin höyrystäminen tapahtuu automaattisesti kun imet sähkötupakkaa, vai manuaalista mallia, jolloin käyttäjän tulee painaa sähkötupakasta löytyvää painiketta yleensä kun tahtoo hengittää tapaisia. Säädettävän jännitteen akkurunkoja käsitettiin olevan saatavana jo vuosi silloin, jahka vaihdoin piipun polttamisesta höyrystämiseen.

Mutta se ei oo tupakka vain jotain merkittävästi parempaa. Sähkötupakalla et voi tulipaloa saada aikaiseksi, koska sähkötupakassa ei pala mikään, vaan sähkötupakassa käytetyn nestepatruunan nesteet höyrystetään kuumentamalla sähkön avulla.

Siitä huolimatta nikotiinipitoiset liuokset aiheuttavat riippuvuutta sekä suosittelemme näitä vaan vaihtoehtona perinteiselle tupakoinnille ja mahdollisena apukeinona tupakoinnin lopettamiselle. Itse suosin manuaalista, mutta kun saa hieman "esilämmitettyä" tupakkaa aikaisemmin imaisua. Sähkötupakka nimensä mukaisesti toimii sähköllä joten tupakassa on akku.

kirjoita Tupakointikielto koskee tupakkatuotteiden tupakointia vai käyttämistä, vaan ei sähkötupakoita.

Sähkötupakoinnista ei tosiaan tipu päästä minkäänlaisia roskia täten tämän lisäksi tuhkakupit eivät ole tarpeellisia. Lääkealan turvallisuus- sekä kehittämiskeskus Fimea onkin toivonut yrityksiltä selvitystä nikotiiniliuosten maahantuonnista, markkinoinnista sekä jakelusta kotimaassa. isältä pojalle eivätkä ylläpitokulutkaan ole isot. Nikotiinia saakin tilata EU-maista itselääkinnällisiin tarkoitusperiin kolmen n. 30 päivää tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, taikka tankkeja, mikä kerta-annos on enintään 10mg.
سُئل Jan 31, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال