• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakkaa

0 تصويتات


oma blogiKun bisnes löydettiin, jakelua kyllä kehitetään, Aurejärvi kertoo.Professori myöntää, että sähkötupakan poltto onkin vähemmän haitallista kuin tavallinen tupakointi. jep, useimmissa malleissa on suojaus jonka estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun että laite ei ylikuumene sekä vaurioidu.

Useat mallit sisältävät myöskin ylikuumenemisen eston, jolloin sähkötupakka sammuu jospa sitä imee liian pitkään sekä hartaasti. Vaikka sähkötupakka on painavampi kuin tupakka, tämän käyttö on kuitenkin kovin samanlaista kuten tupakointi. Ei, koska Suomi sähkötupakka ei pala. North Bayn palolaitoksen päällikön mukaan onnettomuus sattui, kun sähkötupakan akku räjähti miehen polttaessa sähkötupakkaa.

Nestepatruunasta tulee poistaa suojapussi sekä kuminen korkki, jonka päästä ampulli tulee laittaa höyrystäjään siten, niin että höyrystäjään tulee tämä pää, josta korkki poistettiin. Nestettä on kahta eri pohjaista. Markkinoilla on myöskin normaalin savukkeiden näköisiä sähkötupakka-malleja missä onkin lisäksi päässä palamista imitoiva led-valo täten myös myös visuaalisesti sekä tuntumaltaan sähkötupakka onkin tyydyttävä.

Sähkötupakan hinnat on paljon edullisemmat kuten klassisen tupakan. Pullotettua versiota kutsutaan englanniksi esimerkiksi nimillä "e-liquid", "e-juice" ja "nicotine solution". Sähkötupakka sallii samanlaisen tunteen kuten aito tupakka, vain silti tästä ei synny savua vaan savua hyvin läheisesti muistuttavaa höyryä. Sähkötupakan vaikutuksesta tupakoinnin lopettaminen onnistuu sen takia, jotta käyttäjä voi itse annostella saamansa nikotiinin määrän.

Näiden väitteiden tueksi ei sittenkään oo saatavilla tutkimukseen pohjautuvaa näyttöä. Yleensä virta saadaan akusta, vaan atomisoija pyritään myöskin kytkeä suoraan tietokoneen vai laturin USB-liitäntään. Käyttökokemus onkin siis lähempänä vahvahkoa perinteistä röökiä. Fimea tiedotti marraskuussa 2010 tarkastaneensa kantaansa muovisten sähkötupakan nikotiinia sisältävien patruunoiden sekä nesteiden luokittelusta.

Useimmiten kaikki sähkötupakoita kauppaava firma tarjoaa yhden taikka useamman erilaisen starttipaketin, joka esittelee laitteen käyttäjälle ja jättää vaihtoehtoja lisäominaisuuksien ostoon. Patruunan käyttöaika vaihtelee hyvinkin merkittävästi sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen ja vanun lukumäärän mukaisesti täten tarkkoja aikoja ei saatta kertomaan.

Puhdistusmetodeja onkin monia, sekä jokainen löytää varmemmin mieleisensä sekä tehokkaimmaksi katsomansa. Tiesitkö että tupakanpoltolle on olemassa vaihtoehto jonka avustuksella voit joutuu kaikki tupakanpolton hyvät puolet vaan jälkeen eroon haitoista? Paras sähkötupakka imitoi lähes täydellisesti röökin, piipun tai sikarin polttoa mutta karsien samalla jokainen negatiiviset vaikutukset pois Tässä linkki: sähkötupakka lapsille .
سُئل Feb 1, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال