• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka pitää sallia

0 تصويتات


elektroninen savukeTämä ei kuitenkaan merkitse tätä, että akkuja tulisi tarkkailla herkeämättä koko latauksen ajan. Sähkötupakat myydään normaalisti ns. Se onkin mutta hyvä juttu ja toisaalta huono. Jos tosiaan laskemme jotta eräs aloituspaketti kestäisi ees kaksi kuukautta niin päivähinnaksi tulee 0.67€. Niitä voi silti tilata ETA alueelta yksityiskäyttöön. Tämän hetken mahdollisesti paras valinta aloittelijalle peruskokoisista tuotteista onkin juuri ja nimenomaan supermini luokkaan mahtuva Joye 510.

Sähkötupakka onkin laite joka imitoi syöpäkäärylettä sekä mikä tuella saat täytyy kaikki tupakoinnin plussa puolet vain päästä irti jopa kaikista tupakoinnin aiheuttamista terveydellisistä riskeistä. Klikkaa: tilaa sähkötupakka laskulla Tämä tuoksui mansikalta eikä pinttynyt vaatteisiin taikka hiuksiin. Usein sähkötupakan hankinta tapahtuu silti eri tasoissa, joissa ensin sijoitetaan aloituspakkaukseen, joka jälkeen listalle lisätään malli jos toinenkin.

Tässä yhteydessä onkin vielä hyvä huomauttaa, jotta Kiinassa tehdyn tavaran laatu ei oo kovin korkea, mutta viallisia Budeja onkin tullut vastaan toistaiseksi ainoastaan kaksi, vaan niitä kandee odottaa tulevan ajoittain vastaan. Modaamisesta vaikka lisää omassa artikkelissaan. Hänellä on mahdollisuus hakea vahingonkorvauksia.

Näitä kierteitä onkin valitettavasti toisiakin, vain 510 on selvästi yleisin. Sähkötupakan nestepatruuna markkeeraa röökin filtteriä. Tuotetta ei oikeastaan mainosteta mitenkään tupakoinnin vähentämiseen hyödyllisenä laitteena, vain tän terveydelliset vaikutukset normaaliin tupakkaan on vaikka huomattavia. Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva "tupakka", tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka EU tai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille ja muille nikotiinituotteille.

Laite toimii joko manuaalisesti tai automaattisesti mallista riippuen. Aikaisemmat ristiiidat nikotiininesteiden maahantuonnissa johtivat loppujenlopuksi oikeuden päätökseen, jossa nikotiininesteiden ostaminen ETA-alueelta hyväksyttiin omaan käyttämiseen. Kuitenkin nikotiinipitoiset liuokset aiheuttavat riippuvuutta ja suosittelemme näitä ainoastaan vaihtoehtona perinteiselle tupakoinnille sekä mahdollisena apuna tupakoinnin lopettamiselle.

Tätä tavaraa käytetään mm. Akun päässä oleva LED-valo on latauksen aikana punainen ja muuttuu vihreäksi sen päästä jahka lataus onkin valmis. Jos vähän kömpelöltä näyttävä napin painelu ei sinua haittaa, Joye510 on erinomainen valinta. En oo ikinä maistanut VG-pohjaista nestettä, ei ole ollu mielestäni mitään syytä. Vaikka tämä on sähköinen laite, on tämä suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. Sähkötupakan eräs hieno etu on se, että ei tän käytöstä jää kadulle rumia tupakantumppeja, vaan käyttäminen onkin nykyaikaisempaa ja sivistyneempää myöskin luonnon kannalta.
سُئل Feb 1, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال