• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Mihin tarvitaan autokamera?

0 تصويتات
Autokamera onkin suunniteltu ammattikäyttöön. Ostin syksyllä tuollaisen autokameran. Tästä huolimatta Kantola ei tahdo maanteille poliisia leikkiviä kansalaisia. poliisi tekevät rikoksen, sikäli se on sitten oma tapauksensa missä tämä rikos käsitellään. Kuljettaja sanoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin joka kerta aikaisemmin työvuoron alkua. Liikennetilanteiden nauhalle tallentaminen on myös moderni, toimivaksi osoittautunut keino välttää korruptoituneen liikennepoliisin väärinkäytöksiä.

Jos lähdetään Suomen lainsäädännöstä liikkeelle, sikäli ainakaan meidän tietääksemme ei ole yksiselitteistä täytyy julkisessa liikenteessä tällaista autokameraa, kertoo Winqvist. autokameran saattaa laittaa kuvaamaan automaattisesti, jahka tuohon kytketään virrat päälle, taikka stten kuvauksessa pyritään hyödyntää autokameran liiketunnistusta, tällöin kuvaus alkaa jahka autolla lähdetään liikkeelle.

Kaveri asensi autoonsa autokameran sekä seuraavalla kerralla vandaali (taloyhtiön asukas) tallentui muistikortille. Autokamera onkin varustettu kuudella infrapunaledilla, minkä ansiosta se tallentaa tarkkaa videota myöskin heikossa valaistuksessa (max 10 metrin etäisudeltä). Jotta kuvamateriaalisi toimisi millään tavalla todisteena oikeudessa, tämä on käytävä rikostutkinnan yhteydessä avustuksella editoinnin varalta. Kuljettaja kaipailee, niin että yhtiö kustantaisi kaikille autokamerat.

Jos tallenteessa näkyy, mitä edessä olevan auton pidä sisällään tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet saattavat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi. Tämän perusteella naarmuttaja tuomittiin rangaistukseen. Voi asentaa esim ikkunaan, mukana imukuppikiinnike. Videon tallennus tapahtuu SD-muistikorteille. Toimii myöskin auton valvontakamerana.

Tuotapa ei poliisisetä ees voi mitenkään toteuttamaan, elikkä kuvamateriaalisi arvo jää vain itsensä viihdekäyttöösi ja näiden todistusaineistoksi joiden yksityisyyttä loukkaat levittämällä sitä. Kauppaan: https://theartscentregc.zendesk.com/entries/56645880-Tallentavat-Autokamerat Tämä ehkä pykee kaupallisilla kameroilla esimerkiksi Jokaisella on oikeus tietää, miksi tietoja kerätään, kuka noita kerää ja joihin näitä on tarkoitus käyttää.
سُئل Feb 1, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال