• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera lahjaksi perheen parhaalle kuljettajalle

0 تصويتات
talon seinään asennetun valvontakameran tallenne kelpaa, jospa auton pidä sisällään olevan autokameran ei kelpaa? Firmojen autoista taitaa aika monesti löytyä dokumentaatiota kuka onkin autolla ajanut mihinkäkin aikaan sekä missä, ja parhaassa tapauksessa vielä joku yhteyshenkilö jonka varmentaa nämä asiat. autokameralla saattaa myös ottaa yksittäisiä valokuvia ja tämä toimii myöskin pysäköidyn auton valvontakamerana.

Varsinkin jahka singahdellaan kaistalta toiselle ja pieniin väleihin niin, että toiset joutuvat tekemään äkkijarrutuksia ja mutta varomattomuudella voitetaan tämä 20 metriä jonossa ja pahennetaan ruuhakutumista takana. Niitä eivät koske samat säännöt kuin tavallisia autoilijoita, Orel vahvistaa. Huolettaako mahdollisen kolarin jälkeinen jälkipyykki? Vai haluaisitko kuvata rallin erikoiskokeesi jälkipolville ihasteltaviksi? Tällä auton tuulilasiin kiinnitettävällä videokameralla molemmat, sekä monet muutkin ongelmat ratkeavat.

En tämän lisäksi käytä mitään Googlen palveluita. Autokameran akku jaksaa kuvata videota yhtämittaisesti 1-2 tuntia, vain jahka se pidetään kytkettynä lataukseen mukana toimitetulla tupakansytytinlaturilla, ei akun loppumisesta tarvitse murehtia. Tämä ei voi pudota päälle, eivätkä siihen saa kolauttaa päätään.

Hän mieltää, miksi onkin näin autokamerakäytäntö on yleinen Venäjällä ja kotimaassa ei: itärajan toisella puolella poliisin toiminta onkin toisinaan korruptoitunutta ja tiukassa tilanteessa lahjukset saattavat kelvata. Toinen juttu onkin tämä, että autokameran tulisi olla tukevasti kiinni.

Niitä elokuvia olisivat kiva katsella vuosien päästä. Menossa rampista motarille kun rampissa jonon ensimmäinen punainen auto meinas ensin kävästä mut ei sit mennykkään ja päätti jarruttaa. rekka-autoilijat, kuorma-autoilijat, taxit, linja-autot, jakeluautot, matkailijat jne. Vai onko tien päällä tapahtuva liikenneonnettomuus (ja sen takia liittyvä tieliikennelain rikkominen) jollain tavalla eri juttu kuin rikos, mikä tapahtuu auton ollessa paikallaan? Vastaavasti miksi onkin näin esim.

Pitäisi kootaa kaikista videoihin kertyneet, autolijoitten töppäykset ja idiottimaiset ajot, tuonne YouTubein, muitten huviksi! Kumma niin että niitä onkin kertynyt helposti, sekä paljon! Kyllähän se onkin aivan kannattavaa lopulta. Elokuvat ja varsinkin ohjaamon äänitallennin helpottavat huikeasti onnettomuustutkintaa.

Lisäksi moottoripyöräilijät tekee tosi riskejä juttuja toisinaan. Jos joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Kuvattavilla on oikeus tietää autokameravalvonnasta. Autokameran kuvaama video tallentuu SD- vai SDHC-tyyppiselle muistikortille, minkä on ongelmitta milloin tahansa vaihdettavissa autokameraa millään tavalla avaamatta.

Pienikokoinen HD videota kuvaava Autokamera lahjaksi perheen parhaalle kuljettajalle, mikä käynnistyy automaattisesti käynnistäessäsi auton. Virheitä tekevät kaikki ja joskus vähän älyttömiäkin liikkeitä, mutta kyllä ne todelliset ääliöt erottuu joukosta. Asennus ei vaadi ulkoisien kameroiden asentamista taikka pitkien johtosarjojen liittämistä auton rakenteisiin. Videoita saattaa digitaalisesti käsittelemään ja poliisin pitäisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous.
سُئل Feb 2, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال