• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autoilijan turvallisuutta parantava autokamera

0 تصويتات
Laitteessa myös liikkeentunnistin. Tossa venäläisvalmisteisella (kromax) autokameralla otettu pätkä äskeisestä jännittävästä tilanteesta. Hänen mukaansa ajotallennin onkin suoranainen pelastus Venäjän teillä. Näin sinulla onkin joka kerta automaattisesti tallennettuna tuoretta videomateriaalia autosi edessä tapahtuneessa, sikäli mikäli tiellä tapahtuu nauhoittamisen arvoista.

Olen kirjoittanut nettiin vain kolme julkaisua omalla nimelläni ja nekin ovat ammattiin liittyviä. Eli jos jotain sattuu, niin autokameralla voikin todistamaan, kertoo kuljettaja. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Olen testannut vasta kotona sekä ulkona, ja päivänvalossa jotta pimeässä.

Kameran linssin kautta todellisuus voi myös vääristyä. Siitä onkin hyötyä lähinnä autokameraa suunnattaessa sekä siitä näkee autokameran käynnistymisen, vain kirkkaassa auringonpaisteessa tuskin mitään. Yleisesti ottaen Kantola ei täydy nauhoittavia kameroita kotimaan liikenteessä tarpeellisia.

Odotusaika käsitettiin olevan miltei pari kk ennen kuin sain autokameran. käynnissä olevan puolen tunnin ajalta katunäkymän eteenpäin, ajonopeuden, tarkan sijainnin (gps), ajosuunnan ja hetkellisen kiihtyvyyden (hidastuvuden) sikäli aksiaalisesti kuin poikittaisestikin, kaasun/jarrun käytöt, ulkolämpötilan ym. Mikäli autokamerat olisi tulkittavissa kuljettajien tekniseksi tarkkailuksi, vaatisi asentaminen yt-menettelyä.

Jos ei, sikäli kuitenkin tämä video jelppii poliisia jahka siitä toivottavasti saa hieman irti kuljettajan profiilia jonka mukaista ihmistä pystyy silloinkaan hakea sieltä firmasta. autokamerassa on sellainen ominaisuus niin että se lähtee nauhoittamaan kun kytkee latausjohtoon sähkön. Kuvassa näkyvä peili ei oo auton oma peili vain tän päälle kiinnitetty autokamera, jossa onkin matkustamon puolella peili.

Videotallenne helpottaa myöskin korvausten vaatimista ja vakuutusyhtiön kanssa neuvottelemista. Vaikuttaa ihan toimivalta peliltä. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä ja mahdollistaa kolarien ja onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen. Itse asiassa niitä autokameroita saa jo maskiin tai muuhun suojaiseen paikkaan integroituina aivan tehdasvarusteisina moniin autoihin.

Videon nähnyt poliisi sanoi, etten selvästikään ole syyllinen. Tänne: http://www.Usurylaw.com/content/autokamera-8 Varsinainen katselu onkin silti parempi suorittaa tietokoneella, jossa on USB-liitäntäinen SD/SDHC-korttien lukija. Kamera käynnistyy yleensä jahka auton pistorasiaan käy virtaa, elikkä auton käynnistyksen yhteydessä sekä sammuu kun auton virrat sammutetaan. Ensinnäkin autokamera ei saisi haitata kuljettajan näkemistä. Tämä auton mustalaatikko käynnistyy automaattisesti auton käynnistyessä ja aloittaa kuvaamisen.

Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat jopa pimeällä kuvaamisen. Sitten jospa sattuu peräänajo tän tähden, sikäli oikeusturvani on paremmalla mallilla kun voin näyttää videon. Viime vuodesta lähtien markkinoille onkin putkahtanut halpoja, vaan kohtuullisen positiivisia autokameroita, jollaisen kuka hyvänsä saattaa asentamaan omaan autoonsa.
سُئل Feb 3, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال