• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka verkosta

0 تصويتات


sähkötupakka kauppaSähkötupakka sisältää vesihöyryä ja luonnollisia aromiaineita, ei muuta. Tällä hetkellä ei tarvitse enää pelätä jotta saisi myöhemmällä iällä tupakoinnista johtuvan keuhkosyövän vai jonkun kurkunpäänsyövän ja joutuisi jo kuusikymppisenä makaamaan jossain sairaalan letkuissa.

Lue tästä tietopaketit eGo:sta, nestetankillisesta eGo-T:stä ja eGo-C:stä jossa atomisaattorin saattaa korjata halvalla kokonaan uuden hankkimisen sijaan. Sähkötupakan messissä käy aina käyttöohjeet, joita ei väliaikaisesti ole nimenomaan suomeksi saatavilla hölmöstä lainsäädännöstämme johtuen, vaan ei hätää, sähkötupakan käyttäminen on hyvinkin iisiä jopa vailla käyttöohjeita.

savua minkä käyttäjä imee. Britanniassa naisella, jonka oli käyttäny sähkötupakkaa seitsemän kuukautta, huomattiin keuhkoissa rasvapitoisia makrofageja täten syöjäsoluja sekä jonkinsortin keuhkokuume. Moni tahtoo sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta - jolloin kääntöpuolena on normaalisti lyhyempi akun kesto. Sähkötupakan nimestäkin voi jo päätellä, jotta tämä toimii sähköllä.

Mutta mun mielestä sähkötupakan paras puoli on tämä, että se sopii aivan mahtavasti myöskin naisille! Ehkä eräät miehet tykkäävät röökimuijia seksikkäinä, mutta aika monen mielestä tupakoiva nainen ei oo puoleensavetävä. Valvira onkin huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, vain yhtiö on siitä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa.

Erona onkin tämä, että vesihöyry ei ole hyvinvoinnille vaarallista, jotta tämä ei sisällä klassisen tupakan tavoin vaarallisia kemikaaleja. Se tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa on kyseenalaistettu, sillä jotkin käyttäjät on höyryn mukana saaneet lähes niin huomattavasti nikotiinia, jotta ovatkin tunteneet olonsa huonovointiseksi. Sähkötupakka sopii naisille, koska sähkötupakasta ei lähde savukkeiden tavoin pahanhajuisia myrkkyjä elimistöön ja ilmaan. sähkötupakka onkin kuluneen puolen vuoden aikana mullistanut lukuisien suomalaisten tupakoitsijoiden elämän.

Joka toinen tupakoitsia kuolee tupakan aiheuttamiin sairauksiin. Lisätietoja: Suomi sähkötupakka Sähkötupakan keksijän, kiinalaisen Hon Likin alkuperäinen merkitys käsitettiin olevan saada elimistöön nikotiinia kuin tupakalla, vaan vailla savukkeiden sisältämiä yli 400 muuta myrkkyä ja yli 4000 kuuluisaa kemikaalia. Sähkötupakan keskimmäinen prosenttimäärä onkin nimeltään atomisoija eli kansalaisten kielellä atomisoija.

Propyleeniglykolin E-koodi onkin E1520. eGo:n parhaimmillaan melkein 1000mAh akulla selviää kevyesti kokonaisen vuorokauden. Se tarkoittaisi, että nykykäytäntö, jossa sähkötupakan nikotiininesteet tilataan verkosta EU:n alueelta, ei enää onnistuisi.
سُئل Feb 3, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال