• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka vaaraksi hyvinvoinnille

0 تصويتات


sähkötupakkaaSähkötupakka - https://vippiaps.zendesk.com/entries/33773992-Mist%C3%A4-Hankkia-S%C3%A4hk%C3%B6tupakka-. Suurin lohko onkin luonnollisesti akku. silloin kun olet löytänyt makumieltymyksesi, tarkista olisiko nestettä saatavana 50 ml taikka 250 ml kokoisissa pulloissa, ne ovatkin huomattavasti edullisempia. Atomisaattori muuttaa nikotiininesteen höyryksi, mikä sitten onkin sitä ns. Sähkötupakan nestepatruunoiden käyttöikä onkin pitkä sekä heitä ei tule heiteltyä käyttämisen kuluttua luontoon. Sähkötupakan turvallisuutta ei oo osoitettu missään tutkimuksissa. Sähkötupakkaa ja silloin käytettävää nikotiinitonta liuosta voi myydä kotimaassa.

Useimmiten laite koostuvat kolmesta osasta: patruunasta, lämmityselementistä ja pienestä ladattavasta akusta. Jos nesteessä on nikotiinia, neste kuuluu lääkelain piiriin. Direktiivi ei rajoita sähkötupakan myyntiä. Litium-akuilla tämä onkin näin 300 kertaa.

FDA kehottaa välttämään sähkötupakkaa. Lisäksi sähkötupakan näkyvyys voisi haitata tupakkapoliittisia tavoitteita, joiden tarkoituksena on tupakkatuotteiden näkyvyyden sekä tätä vaikutuksesta tupakoinnin väheneminen. Kokeilinpa tupakankin tuossa röökata, vaan kamalan pahaltahan tämä maistuu.

Tuoreen 30 polttajalla tehdyn tutkimuksen mukaan hengitysteissä tapahtuu jo viidessä minuutissa huomattavaa supistumista, sydämen syke nousee ja keuhkoputkien tulehdusriski vanhentuu. Tämäkin onkin ainoastaan itse kokeiltava ja todettava kumpi onkin enemmän itsensä mieleen. Eräs teoriani onkin, niin että liuoksessa käytetty mauste, mulla mentholi, ei totaalisesti höyrysty ainoastaan palaa. Valvira on huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, vaan yhtiö onkin tästä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa.

Sähkötupakka ei sisällä ollenkaan savuketta, elikkä kyseessä ei oo tupakkatuote, vain elektronisesti toimiva laite. vanilija, sikari, kiivi, sitruuna, minuttu jne. Tärkeää onkin, ettet jätä noita esimerkiksi kotiin latautumaan sekä lähde itse ulos. Ei tuota tuhansia aineita joita tupakansavussa on eivätkä altista toisia passiiviselle tupakoinnille.

Vaikka Suomessa ei voi myydä sähkötupakkaan nikotiinipatruunoita, noita voi helposti tilaamalla ulkomailta. Saa tosiaan huomata miten sitä markkinointikieltoa noudatetaan. Sähkötupakan höyryn tuotto aktivoituu jahka manuaalisen akun nappi pidetään alas painettuna ja automaattisella akulla imemällä. Ideana esilämmityksessä on vähän ennen imaisua painaa jo rööki päälle, tällöin kessusta tuntuu tulevan paremmat savut.
سُئل Feb 3, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال