• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Mihin tarvitaan autokamera?

0 تصويتات
Kamera asennetaan yksinkertaisesti tuulilasiin ja vekotin voi virtaa mukana tulevalla tupakansytytin adapterilla. autokameralla saattaa myös ottaa yksittäisiä valokuvia ja tämä toimii myöskin pysäköidyn auton valvontakamerana. viime puolen tunnin ajalta katunäkymän eteenpäin, ajonopeuden, tarkan sijainnin (gps), ajosuunnan ja hetkellisen kiihtyvyyden (hidastuvuden) sikäli aksiaalisesti kuten poikittaisestikin, kaasun/jarrun käytöt, ulkolämpötilan ym.

Enkä kokisi sitä mitenkään yksityisyyden loukkauksena, kuitenkin muuten pidänkin yksityisyydestä tarkkaa huolta. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä ja mahdollistaa kolarien ja onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen.

Tältä autokameralta ei jää mitään tallentamatta. Pitäisi kootaa jokaisesta videoihin kertyneet, autolijoitten töppäykset ja idiottimaiset ajot, tuonne YouTubein, muitten huviksi! Kumma niin että heitä on kertynyt ongelmitta, ja paljon! Kyllähän tuo on ihan kannattavaa loppujenlopuksi. Siis ne tehdaskamerat tallentavat joka kerta esimerkiksi

Sama koskee parkkeerattua autoa, joka autokamera osoittaa esim. kotitaloa kohti. Kantola ei ole innostunut siitä ajatuksesta, niin että Suomen maanteillä kaahailtaisiin autokamera tuulilasissa toisten ajajien rikkeitä jahdaten, vaikkakin autokameralle tallentunut rikos onkin silloin tällöin hyvää materiaalia tutkinnan kannalta. Noh, jos silti käy jonkinlainen tilanne, jotta joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan ja sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, niin ihan takuuvarmasti saat tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa.

Autokameran mukana toimitetaan myöskin monipuoliset varusteet. Oikeus puolestaan päättää tapauskohtaisesti, hyväksytäänkö jotain todistetta oikeuteen tai ei. Lukitut tiedostot ovat kortilla ja edelleen tietokoneelle kopioituinakin read-only -tilassa. Tiedän tapauksia joissa on henkilöauto tuomittu maksajaksi jahka videolta näkyy kuinka jokainen oikein kävi. Kuljettaja kertoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin aina ennen työvuoron alkua.

Huolettaako mahdollisen kolarin jälkeinen jälkipyykki? Vai haluaisitko kuvata rallin erikoiskokeesi jälkipolville ihasteltaviksi? Tällä auton tuulilasiin kiinnitettävällä videokameralla molemmat, ja monet muutkin ongelmat ratkeavat. Menossa rampista motarille jahka rampissa jonon ensimmäinen punainen auto meinas ensin kävästä mut ei sitten mennykkään ja päätti jarruttaa. Voidaan kerrata ajotilanteita nauhalta sekä jää todisteita jos joku muu törttöilee.
سُئل Feb 4, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال