• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka hinta

0 تصويتات


bloggaajaJos jälleen tahdot jotain persoonallisempaa niin valintasi onkin e-sikari (DSE-701, Joye301, RN-4062…) tai e-piippu (DSE-601, KR-608, Joye307…). Saatavilla olevien luotettavien toksikologisten tutkimusten mukaisesti sähkötupakat sisällään pitävät hyvinvoinnille vahingollisia ainesosia, vain vahvuudet ovatkin pienempiä kuten tavallisissa tehdasvalmisteisissa savukkeissa. Sähkötupakki toisin sanoen muistuttaa ulkonäöltään sekä käytöltään kovin merkittävästi oikeaa syöpäkäärylettä vain siitä imetään höyryä, ei savua.

Tällä hetkellä Suomessa voi myydä sähkötupakoita, vaan niissä käytettäviä nikotiiniampulleja sekä nesteitä ei Suomessa kaupata saa, elikkä omat nesteensä pitää tilaamaan ulkomailta. Valvira tulkitsee sähkötupakan röökin jäljitelmäksi, elikkä sähkötupakan markkinointi sekä mainonta on kiellettyä. Tutkimusnäytön puutteen takia sähkötupakkaa ei toistaiseksi saattaa suositella tupakasta vieroitukseen. Muotituotteeksi laajentunut sähkötupakka ei oo terveydelle haitaton ja tämä olisi syytä kieltää samantien lailla, kertoo siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi.

Olen myös kavereiden läpi kuullut ilmiöstä. Terveyden kannalta sähkötupakka onkin vähemmän vaarallinen vaihtoehto verrattuna tupakkaan. Sähkötupakka on siis aika terveellinen tuote aitoon tupakkaan verrattuna. Yleensä aine koostuu enimmäkseen propyleeniglykolista vai glyseriinistä, mitä onkin jatkettu vedellä ja monenlaisilla makuaineilla.

Sähkötupakka (vippiaps.zendesk.com) on tosiaan varsin huomaamaton ja kätevä käyttää missä ainoastaan. 90% kaikista sähkötupakeista käy eräiltä Kiinalaiselta tehtaalta. Artistit sekä yleisökin sitä on hengittäneet vuosikymmeniä eivätkä ketkään oo ollut huolestunut. Oma jaksamiseni, hengitykseni, makuaistini, sekä tyytyväisyys omaan itseeni on parantunut 2 kuukaudessa huomattavasti.

Sähkötupakka-patruunoiden sisältämä liuos saattaa pitää sisällään nikotiinin myös kymmeniä hyvinvoinnille haitallisia aineita kertoo yliproviisori Kristiina Pellas Fimeasta. Yllä luetellut suosituimmat merkit ovat yleisesti hyväksi todettuja. Yhtään oikeaa savuketta en ole tämän kuluttua röökannut, Seppälä kirjoittaa.

Huonoja puolia ovat niin että tuotteiden laadussa onkin vaikea kilpailla kun valmistaja onkin melkein aina sama sekä mitään innovatiivisia uusia tekniikoita ei oo kehitetty vähään aikaan. Tietysti paperia kandee pitää alla mihin nikotiinimehut pääsevät valumaan. Karkean arvauksen mukaan sähkötupakan käyttö kustantaa n. Pekka Patrikka uskoo, niin että sähkötupakan käytön yleistyminen ei väliaikaisesti suoraan heijastu terveysvalvontaan.
سُئل Feb 5, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال