• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera hd 720p

0 تصويتات
Sama koskee parkkeerattua autoa, mikä autokamera osoittaa esim. kotitaloa kohti. He koukkailevat autojen väleistä niin jotta ilmestyvät ohitustilanteessa perään äkkiarvaamatta. silloin kun autokamera toimii 12 voltin jännitteellä, ei tarvitsisi käyttää muuntajaa. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä sekä mahdollistaa kolarien sekä onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen.

Jos jotain rikollista tapahtuu, kuten pahoinpitely nakkikioskilla, sekä se tallentuu, sikäli poliisi kyllä katsoo tällaisen materiaalin mielellään. Kamera asennetaan simppelisti tuulilasiin ja härpäke voi virtaa messissä tulevalla tupakansytytin adapterilla. Tällä saattaa saada maantierosvon kiipeliin joka kolhii vai tekevät jotain muuta laitonta sekä lähtee karkuun.

Autokameralla tallennat ongelmitta ajon aikana autosi edessä tapahtuvat asiat esim. Bussiyhtiöillä onkin oikeus kuvata bussin sisätiloja, koska perusteluna on turvallisuuden parantaminen. Myös virkamiehet on alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä. autokameran peilin oikeassa reunassa on oma pieni LCD-näyttö (2,4 tuumaa, 480x234). Noh, jospa vaikka käy jonkinlainen tilanne, että joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan ja sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, niin aivan takuuvarmasti saat tallenteella todistaa toisen osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa.

Toinen juttu on tämä, jotta autokameran täytyisi olla tukevasti kiinni. Mikäli joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Toi Windows Liven julkaisu tais vieläkään pakata videota sekä samalla huononsi kuvaa. Autokamera onkin varustettu kuudella infrapunaledilla, joiden ansiosta tämä tallentaa tarkkaa videota myös heikossa valaistuksessa (max 10 metrin etäisudeltä).

Vai onko tien päällä tapahtuva liikenneonnettomuus (ja siihen liittyvä tieliikennelain rikkominen) jollain tavalla eri asia kuten rikos, joka tapahtuu auton ollessa paikallaan? Vastaavasti miten voikin olla esim. Olen kytkenyt laturin johdon auton valoihin, täten tämä lähtee aina automaattisesti nauhoittamaan kun auton käynnistää. Tuotapa ei poliisisetä edes pysty mitenkään toteuttamaan, elikkä kuvamateriaalisi arvo tosiaan tipu vain omaan viihdekäyttöösi ja niiden todistusaineistoksi joiden yksityisyyttä loukkaat levittämällä sitä.

Artikkeliin: Autokameraan sijoittaminen (www.fizzlive.com) Videokamera on varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, täten tämä tallentaa myös äänet. 8 gigan muistikortille mahtuu näin 3h tallennetta, kun kortti käy täyteen, sikäli se kertoo vanhimmat yli. Kun kortti täyttyy, kuvaus jatkuu vanhimpien (lukitsemattomien) jaksojen päälle. Näinollen saadaan koska vaan katsottua melkein 35 tuntia silloinkaan tapahtuneita juttuja, joten laitetta ei tartte erikseen kytkeä päälle, kun käy jotakin kuvattavaa, vain vekotin on joka kerta valmiiksi päälle, ja esim kolarit on sitten valmiiksi laitteen muistissa, ja jollain näppäimellä saadaan monesti aloitettua pysyvä tallennus esim 15-25 minuttia silloin esimerkiksi kolarin tms sattuaessa, jolloin saadaan varmemmin talteen äskeinen tapahtuma.
سُئل Feb 6, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال