• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Halvimmat autokamerat

0 تصويتات
Heillähän olisi mahdollisuus hakea poikkeuslupaa tietosuojalautakunnalta sellaiseen sivullisten kuvaamiseen, joihin lainsäädäntö ei sellaisenaan taivu. Mikäli joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Lupaa ei ois herunut. Myös tuoreet kuskit hankkivat kameroita, elektroniikkaa moskovalaisessa kauppakeskuksessa myyvä Aleksandr Sazonov kertoo. Liikennejohtaja arvelee, jotta linja-autonkuljettajat toivovat suojata selustansa mahdollisten liikenneonnettomuuksien varalta.

Toi Windows Liven julkaisu tais vieläkään pakata videota ja samalla huononsi kuvaa. Kameran pystyy liittää kaikkiin laitteisiin, joissa on komposiittivideosisääntulo ja katsella näistä autokameran kuvaa reaaliajassa. Ahmetshina ei suostu enää ajamaan ilman autokameraa (visit the next document). Ensinnäkin autokamera ei saisi haitata kuljettajan näkemistä.

Laitteen käyttäminen onkin yksinkertaista ja jokapäiväinen käyttäminen ei vaadi nappien painelua. Joissakin mallissa voi olla vakionakin. Autoilijan käy myös olla tarkka tän suhteen, ettei henkilö tule kuvanneeksi luvatta. talon seinään asennetun valvontakameran tallenne kelpaa, jospa auton sisällä olevan autokameran ei kelpaa? Firmojen autoista mahtaa aika monesti löytyä dokumentaatiota kuka onkin autolla ajanut mihinkäkin aikaan sekä missä, ja parhaassa tapauksessa nykyään joku yhteyshenkilö mikä selvittää nämä asiat.

Virheitä tekevät kaikki ja joskus hieman älyttömiäkin liikkeitä, vain kyllä he varsinaiset ääliöt erottuu joukosta. Hänen mukaansa ajotallennin onkin suoranainen pelastus Venäjän teillä. Tuolla mantereella ajaessa henkilöautoilla on pahempi tapa kiusata suuria autoja kuten kotimaassa. autokamerassa on sisäinen akku, mitä voi ladata myös kuvauksen aikana auton sytytinpistokkeesta. Siellä tullaan eteen sekä välillä lyödään jarrut kiinni.

autokameran kuvakulma, zoomaus ja objektiivin polttoväli vaikuttavat kuvattuun materiaaliin. Autokameralla tallennat ongelmitta ajon aikana autosi edessä tapahtuvat asiat esim. Asiasta kirjoittaa Metro-lehti. Hän emuloi, miksi autokamerakäytäntö onkin yleinen Venäjällä ja kotimaassa ei: itärajan toisella puolella poliisin toiminta onkin silloin tällöin korruptoitunutta ja tiukassa tilanteessa lahjukset saattavat kelvata.
سُئل Feb 7, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال