• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Liikenteen turvallisuutta parantava autokamera

0 تصويتات
Kamera asennetaan yksinkertaisesti tuulilasiin ja laite saa virtaa messissä tulevalla tupakansytytin adapterilla. autokameralla saattaa myöskin ottaa yksittäisiä valokuvia ja tämä toimii myös pysäköidyn auton valvontakamerana. käynnissä olevan puolen tunnin ajalta katunäkymän eteenpäin, ajonopeuden, tarkan sijainnin (gps), ajosuunnan ja hetkellisen kiihtyvyyden (hidastuvuden) sikäli aksiaalisesti kuin poikittaisestikin, kaasun/jarrun käytöt, ulkolämpötilan ym.

Enkä kokisi tätä mitenkään yksityisyyden loukkauksena, vaikka muuten pidänkin yksityisyydestä tarkkaa huolta. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä sekä mahdollistaa kolarien sekä onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen.

Tältä autokameralta ei jää mitään tallentamatta. Pitäisi kootaa jokaisesta videoihin kertyneet, autolijoitten töppäykset sekä idiottimaiset ajot, tuonne YouTubein, muitten huviksi! Kumma jotta niitä on kertynyt helposti, ja paljon! Kyllähän se on ihan kannattavaa lopulta. Tänne: http://nuuttiojamrkgc.blogdetik.com/2014/10/04/asiallinen-autokamera-autoon/ Siis he tehdaskamerat tallentavat joka kerta esim.

Sama koskee parkkeerattua autoa, jonka autokamera näyttää esimerkiksi kotitaloa kohti. Kantola ei ole innostunut tästä ajatuksesta, jotta Suomen maanteillä kaahailtaisiin Autokamera paljasti nuoren kuskin kamalan ohituksen tuulilasissa muiden ajajien rikkeitä jahdaten, vaikkakin autokameralle tallentunut rikos onkin silloin tällöin hyvää materiaalia tutkinnan kannalta. Noh, jos silti tulee tällanen tilanne, niin että joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan ja sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, niin aivan takuuvarmasti voit tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa.

Autokameran mukana toimitetaan myös monipuoliset varusteet. Oikeus puolestaan päättää tapauskohtaisesti, hyväksytäänkö jotakin todistetta oikeuteen taikka ei. Lukitut tiedostot ovat kortilla ja edelleen tietokoneelle kopioituinakin read-only -tilassa. Tiedän tapauksia missä on henkilöauto tuomittu maksajaksi kun videolta näkyy miten jokainen oikein kävi. Kuljettaja sanoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin joka kerta ennen työvuoron alkua.

Huolettaako mahdollisen kolarin jälkeinen jälkipyykki? Vai haluaisitko kuvata rallin erikoiskokeesi jälkipolville ihasteltaviksi? Tällä auton tuulilasiin kiinnitettävällä videokameralla molemmat, sekä useat toisetkin ongelmat ratkeavat. Menossa rampista motarille kun rampissa jonon ensimmäinen punainen auto meinas ensin kulkea mut ei sit mennykkään ja päätti jarruttaa. Voidaan kerrata ajotilanteita nauhalta sekä edes jää todisteita jos joku muu törttöilee.
سُئل Feb 7, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال