• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkotupakka jeesaa

0 تصويتات


sähkötupakka kauppaMyydään sähkötupakka - http://www.perthurbanist.com/groups/sahkotupakka-kauppa-saitit-1826541594/. Tulee muistaa, niin että sähkötupakkaa tulee verrata yleensä suoraan normaali tupakkaan sekä siihen nähden sähkötupakka ei oo vaarallinen! Sähkötupakka ei tietenkään ole myöskään terveellinen, vaan tämän sisältämä nikotiini on myrkky mikä tuottaa verenpainetta, ja riippuvuutta. Sähkötupakka onkin klassista polttamista huomattavasti terveellisempi vaihtoehto. Yleisesti ottaen pienikokoisissa aloittelijoille suunnatuissa laitteissa akunkesto on merkittävästi pienempi kuten suurikokoisissa vähemmän syöpäkäärylettä muistuttavissa laitteissa.

Sähkötupakkaa voi ostaa ulkomailta sähkötupakkaa myyvistä nettikaupoista. Maaliskuussa 2012 päätti Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä kieltää sähkötupakoiden käyttämisen joukkoliikenteessä ja kuljettajien taukotiloissa, perustellen asiaa ulkonäöltään kessua muistuttavan sähkötupakan käyttämisen aiheuttamilla sekaannuksella ja hämmennyksellä ja vedoten nestepatruunasta vapautuvien vesi- ja glyserolihöyryjen aiheuttamiin mahdollisiin hengitysoireisiin.

Se onkin ainoa tupakoinnin lopettamiseen kehitetty apuväline, mikä vapauttaa myös psykologisen- sekä tapariippuvuuden aiheuttamiin oireisiin. Iltamenoihin käy mainiosti trendikäs metallinharmaa tai musta sähkötupakka.

Sähkötupakkaa voi helposti erehtyä luulemaan aidoksi savukkeeksi sekä tämä onkin hämmentänyt joitain asiakkaita. Voit toisin sanoen esimerkiksi ensin siirtyä käyttämään sähkötupakkaa ja nikotiinia sisällään pitäviä tankkeja, jolloin voit täytyy tupakkataukosi täysin kuten aiemminkin, vaan säästät paljon rahaa sekä terveyttäsi.

Valvira on huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, vain yhtiö onkin siitä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa. Suosittelen hyvinkin lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, sikäli hyvä juttu se on itselleni ollu. Vaikka lisätutkimuksia sähkötupakan terveydellisistä vaikutuksista tarvitaan, sähkötupakointi onkin vähemmän haitallista kuin tavallinen tupakointi, kertoo University of California:n ja Boston University School of Medicine:n laatima tutkimus.

Neste voi myöskin sisältää nikotiinia, tällöin sähkötupakalla voidaan korvata klassinen tupakka vailla nikotiinin aiheuttamia vieroitusoireita. Hän hankkii nikotiininsa sellaisesta lähteestä, josta muita myrkkyjä ei tulekaan kylkiäisenä. Sähkötupakointi onkin merkittävästi halvempaa kuin tupakanpoltto.

Voit käyttää sähkötupakkaa niin kauan kuin akussa riittää virtaa taikka patruuna riittää liuosta. Sähkötupakan täyttönesteen ainoa myrkky on nikotiini, joka on välttämätön ainesosa nikotiiniriippuvuuden tyydyttämiseksi.
سُئل Feb 7, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال