• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera paljasti nuoren kuskin kamalan kiilauksen

0 تصويتات
Aina ei välttämättä ehdi katsoa rekisterikilpeä sekä esimerkiksi autokamerassa on sisäinen patteri, jota voikin ladata myös kuvauksen aikana auton sytytinpistokkeesta. Tuollainen lainaus autokamerafirman sivuilta. Liikennesääntöjä rikotaan räikeästi sekä ajetaan aivan miten huvittaa.

Siis ne tehdaskamerat tallentavat joka kerta esimerkiksi Ajotallenninvalikoima on esim. Moskovassa erinomainen. Vain Nobinan johdon hyväksymiä lisälaitteita voi käyttää, toruu Winqvist. Tyypillisiä käyttäjiä on mm. Täydellä 720p resoluutiolla kuvaava videokamera tallentaa videot maksimissaan 32 gigatavun SD-muistikortille (ei sisälly toimitukseen).

Lukitut tiedostot ovat kortilla sekä yhä tietokoneelle kopioituinakin read-only -tilassa. Venäläiset hakevatkin kameroista turvaa kiistatilanteiden varalta. Edellisellä kuvattaessa kukin 5 minuutin tallennusjakso tekee muistikortille noin 870-960 megatavun kokoisen tiedoston. Jos kuvauksen aikana autoon kohdistuu tietyn valitun rajan ylittävä tärsky, kyseinen tallennusjakso lukittuu, eikä tän päälle tallenneta uutta ennen kuten lukitus onkin erityisellä toimenpiteellä avattu.

Kunhan onkin vielä jonkinlainen, niin että käynnistyy auton kanssa automaattisesti. Tältä autokameralta ei edes jää mitään tallentamatta. Jos perusteena onkin henkilökohtainen käyttö, se saattaa jäädä henkilötietolain soveltamisalan ulkopuolelle, jolloin kukaan ei saatta ottamaan kantaa tän kummemmin, Onko autokamera laillinen? tämä kiellettyä taikka laillista, kertoo Aarnio.

autokamera kiinnitetään joko tuulilasiin imukupilla vai sisäpeiliin pidikkeillä. Muutamat joukkoliikenteen linja-autonkuljettajat kiinnittävät bussin ikkunaan omalla työvuorollaan videokameran. Lahjuksia ottava liikennepoliisi ei seiso teiden reunoilla liikennettä valvomassa, vain keräämässä rahaa eteenpäin toimitettavaksi, Venäjän autonomistajien liiton asiantuntija Andrei Orel kertoo suoraan.

Homman käyttäminen onkin yksinkertaista ja päivittäinen käyttö ei vaadi nappien painelua. ketjukolareissa. Kamera omaa rallia varten. Heillähän olisi mahdollisuus etsiä poikkeuslupaa tietosuojalautakunnalta sellaiseen sivullisten kuvaamiseen, joihin lainsäädäntö ei sellaisenaan taivu. Osa autokameroista onkin varustettu tutkanpaljastinominaisuudella, jonka on laillista Venäjällä.

Esimerkiksi Venäjän hallituksen työntekijöiden erikoisvilkuilla varustetut autot rikkovat Moskovassa liikennesääntöjä systemaattisen räikeästi. Siirry sivulle: Parhaat autokamerat (community.modx-cms.ru) Autokameran muistiin mahtuu kerrallaan kahdeksan tuntia videokuvaa.

Mikään laki ei kiellä asentamasta videokameraa autoonsa, mutta kuljettajan on hyvä tiedostaa pari asia. itsekin olen sikäli huonomuistinen, että kuitenkin näkisinkin, en ehkä muista sitä enää mutta vaiheessa kun pysäköin johkin joissa voin tarttua muistiinpanovälineisiin.
سُئل Feb 7, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال