• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera paljasti nuoren kuskin kamalan kiilauksen

0 تصويتات
Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa huomaa. Voit helposti katsella äänitettyä materiaalia onnettomuuden päästä nähdäksesi jota vielä tapahtui. Mutta tiloissahan missä on autokameravalvonta niin pitää olla siitä toteavat kyltit. Tietenkin, jos jotakin sattuu, joissa henkilö on syyllinen, ei hän ehkä puhuisi autokamerasta mitään.

ja nämä jokainen parametrit tosiaan ajan funktiona. Tukeva imukuppikiinnitys ei vaadi kestävää asentamista. Elokuvat sekä varsinkin ohjaamon äänitallennin helpottavat huikeasti onnettomuustutkintaa. Yli kymmenen vuotta linja-autoa ajanut Nobinan kuljettaja osti alkuvuodesta itselleen autokameran sen jälkeen, kun henkilö joutui osalliseksi kolariin.

Vaikka liikenteessä ollaan julkisella paikalla, voikin salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton tähden. Se ei voi pudota päälle, eikä sen takia voi kolauttaa päätään. rekka-autoilijat, kuorma-autoilijat, taxit, linja-autot, jakeluautot, matkailijat jne.

Jos autokamerat ois tulkittavissa kuljettajien tekniseksi tarkkailuksi, vaatisi asentaminen yt-menettelyä. Mukana toimitetaan teline, jolla autokamera saatetaan kiinnittää ikkunalasiin. Näin voit kuvata jatkuvasti jokainen ajotapahtumat.

Voidaan kerrata ajotilanteita nauhalta ja tosiaan tipu todisteita jos joku muu törttöilee. He koukkailevat autojen väleistä niin niin että ilmestyvät ohitustilanteessa perään äkkiarvaamatta. Jokaisella on oikeus tietää, miten saattaa olla tietoja kerätään, kuka heitä kerää sekä mihin näitä onkin merkitys käyttää. Tänne: http://www.nationaltac.com/onko-autokamera-kielletty-7/ Sama koskee parkkeerattua autoa, minkä autokamera osoittaa esim. kotitaloa kohti. Ahmetshina ei suostu enää ajamaan ilman autokameraa.

Itse laitoin tuollaisen autokameran autoon kiinteästi kun aloin opettamaan lasta opetusluvalla. Haaveilin kuulemma, että voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta. Eli jos jotakin sattuu, niin autokameralla voi todistamaan, kertoo kuljettaja. Lupaa ei ois herunut. autokameran pystyy asettaa kuvaamaan automaattisesti, jahka siihen kytketään virrat päälle, vai stten kuvauksessa saatetaan hyödyntää autokameran liiketunnistusta, jolloin kuvaus alkaa jahka autolla lähdetään liikkeelle.

Tallennusjakson voi valita myöskin 1 taikka 3 minuutin mittaiseksi. Tiedän tapauksia missä on henkilöauto tuomittu maksajaksi jahka videolta näkyy miten kaikki oikein kävi. Näin sinulla on aina automaattisesti tallennettuna tuoretta videomateriaalia autosi edessä tapahtuneessa, jos tiellä tapahtuu nauhoittamisen arvoista.
سُئل Feb 9, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال