• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Nauhoittavat autokamerat

0 تصويتات
Halvimmat autokamerat http://help.transparentbusiness.com/entries/55910983-Autokamera-Keskustelu. Selaimessani onkin yleensä NoScript, RequestPolicy ja Adblock. Autoni videotallenteesta näkyi reippaan, niin että ajoin itse suoraan ja henkilö veti kylkeen, Ahmetshina kertoo. puolitoista vuotta. Haaveilin kuulemma, että voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta.

autokamera kiinnitetään joko tuulilasiin imukupilla tai sisäpeiliin pidikkeillä. Aarnio kuitenkin mieltää, jotta tulkinta onkin eri, jospa autokamerat asentaa liikenneyhtiö. Olen maistanut vielä kotona ja ulkona, sekä päivänvalossa jotta pimeässä. Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön.

Varsinkin jahka singahdellaan kaistalta toiselle ja pieniin väleihin niin, niin että toiset joutuvat tekemään äkkijarrutuksia sekä mutta varomattomuudella voitetaan tämä 15-25 metriä jonossa sekä pahennetaan ruuhakutumista takana. Bussiyhtiöt on aiemmin tiedustelleet tietosuojavaltuutetun toimistosta, saako myös liikennettä taikka esim. linja-autopysäkkejä kuvata, jolloin kävisi esim. ilmi, pysähtyykö kuljettaja pysäkeillä.

Ajotallenninvalikoima on esimerkiksi Moskovassa loistava. Vaikuttaa aivan toimivalta peliltä. Itse ottaisin mielelläni autokameravalvonnan itsensä autooni. Kävin tuolta sivulta avustuksella parikymmentä autokameraa sekä valitsin lopulta ainoan sellaisen, joka käyttöjännite käsitettiin olevan 12 volttia. Liikennetilanteiden nauhalle tallentaminen on myös nykyaikainen, toimivaksi osoittautunut keino välttää korruptoituneen liikennepoliisin väärinkäytöksiä. Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa tunnistaa.

Henkilötietolain mukainen informointivelvoite tulee toteuttaa myös autokameravalvonnan yhteydessä. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Eli jospa jotain sattuu, sikäli autokameralla voikin todistamaan, kertoo kuljettaja.

Kamera käynnistyy joka kerta jahka auton pistorasiaan käy virtaa, täten auton käynnistyksen yhteydessä sekä sammuu jahka auton virrat sammutetaan. Kamerassa on kaksi vaihtoehtoista tallennustarkkuutta: 1280x720 taikka 640x480. Tämä oli eksynyt matkalla jonnekin ja myyjä lähetti uuden tuotteen tilalle.

Ilman videota minut olisi ehkä todettu syylliseksi, sillä toinen auto käsitettiin olevan VIP-auto, Ahmetshina arvelee. Aina ei pakosti ehdi nähdä rekisterikilpeä sekä esim. Tietenkin, jospa jotakin sattuu, missä henkilö onkin syyllinen, ei hän luultavasti puhuisi autokamerasta mitään. Jokaisella onkin oikeus tietää, miksi onkin näin tietoja kerätään, kuka niitä kerää ja mihin niitä onkin tarkoitus käyttää.
سُئل Feb 9, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال