• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Halvimmat autokamerat

0 تصويتات
Onko autokamera sallittu? http://www.nutlan.org.uk/?q=node/101600. Selaimessani onkin yleensä NoScript, RequestPolicy sekä Adblock. Autoni videotallenteesta näkyi hyvin, jotta ajoin itse suoraan sekä hän veti kylkeen, Ahmetshina kirjoittaa. puolitoista vuotta. Haaveilin kuulemma, että voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta.

autokamera kiinnitetään joko tuulilasiin imukupilla taikka sisäpeiliin pidikkeillä. Aarnio kuitenkin näköisversioi, niin että tulkinta onkin eri, jospa autokamerat asentaa liikenneyhtiö. Olen kokeillut vasta kotona ja ulkona, ja päivänvalossa jotta pimeässä. Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön.

Varsinkin jahka singahdellaan kaistalta toiselle sekä pieniin väleihin sikäli, jotta muut joutuvat tekemään äkkijarrutuksia ja mutta varomattomuudella voitetaan tämä 20 metriä jonossa ja pahennetaan ruuhakutumista takana. Bussiyhtiöt ovat aiemmin tiedustelleet tietosuojavaltuutetun toimistosta, saako myös liikennettä tai esimerkiksi linja-autopysäkkejä kuvata, tällöin kävisi esimerkiksi toteen, pysähtyykö kuljettaja pysäkeillä.

Ajotallenninvalikoima onkin esimerkiksi Moskovassa loistava. Vaikuttaa ihan toimivalta peliltä. Itse ottaisin mielelläni autokameravalvonnan itsensä autooni. Kävin tuolta sivulta avulla parikymmentä autokameraa sekä valitsin lopulta ainoan sellaisen, joka käyttöjännite käsitettiin olevan 12 volttia. Liikennetilanteiden nauhalle tallentaminen on myös nykyaikainen, toimivaksi osoittautunut keino välttää korruptoituneen liikennepoliisin väärinkäytöksiä. Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa tunnistaa.

Henkilötietolain mukainen informointivelvoite tulee toteuttaa myös autokameravalvonnan yhteydessä. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Eli jos jotain sattuu, niin autokameralla pystyy todistamaan, kirjoittaa kuljettaja.

Kamera käynnistyy joka kerta jahka auton pistorasiaan käy virtaa, elikkä auton käynnistyksen yhteydessä sekä sammuu jahka auton virrat sammutetaan. Kamerassa on kaksi vaihtoehtoista tallennustarkkuutta: 1280x720 taikka 640x480. Tämä oli eksynyt matkalla jonnekin sekä myyjä lähetti uuden laitteen tilalle.

Ilman videota minut ois luultavasti todettu syylliseksi, silloin toinen auto oli VIP-auto, Ahmetshina arvelee. Aina ei pakosti ehdi huomata rekisterikilpeä ja esimerkiksi Tietenkin, jos jotakin sattuu, missä hän onkin syyllinen, ei henkilö luultavasti puhuisi autokamerasta mitään. Jokaisella onkin oikeus tietää, miksi tietoja kerätään, kuka niitä kerää ja mihin näitä on tarkoitus käyttää.
سُئل Feb 10, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال