• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera kokemukset

0 تصويتات
Kuva ei oo mitään elokuvalaatua, vaan siitä saa kyllä selvän kaikesta mitä tarvii. Ruuhka-aikaan Mihin tarvitaan autokamera? (www.stihik.ru) yksi auto ajoi bussikaistalle, ja en pystynyt tekemään mitään. Kauppaan: Autokamera paljasti nuoren kuskin kamalan teon [http://www.purevolume.com/] Jos jotakin rikollista tapahtuu, kuten pahoinpitely nakkikioskilla, ja tämä tallentuu, niin poliisi kyllä katsoo tällaisen materiaalin mielellään. Videokamera on varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, täten se tallentaa myöskin äänet.

Autokameran tallennustilan kesken loppumisesta ei myöskään tarvitse murehtia, siinä tämän voikin asentaa kuvaamaan loopissa, jolloin se kuvaa automaattisesti esimerkiksi 15-25 minuutin videoklippejä peräkkäin, ja kun muistikortti käy täyteen, vanhimman klipin päälle tallennetaan automaattisesti.

Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa huomaa. Näin saat kuvata yhtäjaksoisesti jokainen ajotapahtumat. Kiinteästi asennetut turvakamerat ovat Suomessa yleisiä takseissa ja uusissa busseissa. Sitä liikennöitsijät eivät ole tietääkseni selvittäneet. Sama koskee parkkeerattua autoa, mikä autokamera osoittaa esimerkiksi kotitaloa kohti. Full HD -tasoisten videokameroiden tallenteista erottaa jopa edellä ajavien rekisterinumerot.

Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Lisäksi videolla täytyisi näkyä helppo tilanne kolarista, että syyllisestä ei olisi mitään epäselvyyttä. Tukeva imukuppikiinnitys ei vaadi pysyvää asentamista. Selaimessani onkin aina NoScript, RequestPolicy ja Adblock.

Laite myös poistaa automaattisesti vanhoja nauhoituksia muistikortilta, elikkä muistikorttia ei tarvitse tyhjentää välillä. No mulla ollut autokamera autossa n. 8 gigan muistikortille mahtuu näin 3h tallennetta, kun kortti tulee täyteen, sikäli tämä kertoo vanhimmat yli.
سُئل Feb 11, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال