• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Kaunistaako sähkötupakka?

0 تصويتات


sähkösavukeJos taas nesteessä onkin nikotiinia, aine ei kuulu tupakkalain ainoastaan lääkelain piiriin. Onko sähkötupakka tupakkatuote? Sähkötupakalla ei oo tupakkakasvin kanssa mitään tekemistä, täten se ei oo tupakkatuote. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden ostamisen Suomeen, vain pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011. Yleisimmät sähkötupakat koostuvat kolmesta osasta.

Imaistessasi huomaat myös akun päässä olevan LED-valon syttyvän, luoden illuusion palavasta röökistä. Sosiaali- sekä terveysministeriö pitää varsin huolestuttavana EU:n tupakkadirektiiviä etenkin sähkötupakan suhteen sekä myös sitä, että makuaineita saa lisätä tupakkatuotteisiin, sanoo Tuominen.

Patruunoita ei tarvitse olla vaihtamassa monesti, eli saatetaan puhua, jotta polttaminen on vaivatonta. Omalla kohdallani ainut toimiva keino käsitettiin olevan sähkötupakka, tosin mitään lääkekuuria en edes lähtenyt kokeilemaan toisten kokemuksia luettuani.

Itse vaihdoin täysin sähkösavukkeeseen varsin huomaamatta. Se toki nostaa verenpainetta ja alentaa yleistä terveydentilaa vaan onkin höyhensarjalainen verrattuna rikkiin, häkään ja arsenikkiin. Suurin prosenttimäärä sähkötupakoista tunnistaa matalan akun jännitteen sekä rupee vilkkuu ledivaloa tämän merkiksi. Myös nikotiinittomia nesteitä on myymisen.

Sähkötupakointi onkin aiheuttanut keskustelua myöskin asiakkaissa. Varsinkin alkuun tottumattoman voi olla ikävä katsoa eroja laitteiden välillä. Yhdysvaltain valvontaviranomainen FDA löysi vuon­na 2009 sähkötupakan patruunoista karsinogeeneja joten syöpää aiheuttavia myrkkyjä sekä myrkyllisiä kemikaaleja.

Miestä hoidetaan palovammayksikössä. Sähkötupakka ei sinäsnä pidä sisällään nikotiinia, vain höyryn muodostamiseen käytetty liuos pystyy tätä sisältää. Ei pienhiukkasia, jotak repivät keuhkojen pian auki sikäli, niin että nikotiini pääsee mahdollisimman tehokkaasti verenkiertoon. Se ei sisällä yli 4000 myrkyllistä kemikaalia niin kuten tupakka. Moni olisivat lopettanut, arvelee Turussa ja Tampereella yritystä pyörittävä Mirtti.

Akun päässä oleva LED-valo onkin latauksen aikana punainen sekä muuttuu vihreäksi tän jälkeen kun lataus on valmis. Sähkötupakka käy naisille, että sähkötupakasta ei lähde tupakan tavoin pahanhajuisia aineita elimistöön sekä ilmaan. taksit nykyään viimeisenä onkin kieltänyt Sähkötupakan käytön sekä ennen sen kielsivät jo mm. Sähkötupakoissa kannattaa suunnitella etukäteen mm. Sähkötupakkaa on myyty perinteistä tupakkaa terveellisempänä.

Kauppaan: halpa sähkötupakka Tämä tilanne onkin johtanut siihen, että Suomalaiset yrittäjät ovat vaihtanut majapaikkansa ulkomaille maihin, mitkä ymmärtävät nämä asiat paremmin. Suomen lääkelaitoksen ja valtion kanta on, niin että nikotiiniampullejen myyminen on kieletty. Näin vältytään edellä mainituilta tilanteilta. Tupakoinnin lopettaminen onkin sähkötupakan ansiosta entistä helpompaa, mutta purkan sekä laastareiden sijasta se ei poista varsinaista "polttamisen" nautintoa, vai sosiaalisia merkityksiä tupakoitsijoiden keskuudessa.
سُئل Feb 11, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال