• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Onko sähkötupakka turvallinen?

0 تصويتات
Juuri jahka Suomeen ois saatu jotain kivaa, sikäli se kielletään. Tuoreen 30 polttajalla tehdyn tutkimuksen mukaisesti hengitysteissä tapahtuu jo viidessä minuutissa huomattavaa supistumista, sydämen syke nousee sekä keuhkoputkien tulehdusriski vanhenee.

elektroninen savuke

Normaaliin tapaan akku pienenee käyttämisen yhteydessä, mutta yleistä käyttöikää akulle on hidas määrittää. THL:n ylilääkäri Antero Heloman mukaan on hyvin todennäköistä, niin että sähkötupakka ei ole yhtä haitallista kuin klassinen tupakka.

Myydään sähkötupakka ei sisällä vaarallisia aineita sekä tämä käy käyttäjälleen paljon edullisemmaksi kuin perinteinen savuke. Käytännössä sähkötupakkaa voikin röökata joissa vaan koska tupakointikielto ei koske sitä.

Sähkötupakan käyttäminen maksaisi näinollen päivässä 1.34€. Arvioiden mukaisesti höyryttelijöitä on kotimaassa jo kymmeniä tuhansia. Ainakaan aikaisemmin kuten nesteet saavat sikäli sanotun lääkeluvan. Suomessa ei toistaiseksi lupia sähkötupakan nikotiininesteille oo saatu. Sähkötupakan käyttöönotto onkin erittäin yksinkertaista. Kauppaan: http://www.purevolume.com/esamietornmzzj/posts/9204871/Nikotiiniton+s%C3%A4hk%C3%B6tupakka Tätä suositeltiin edistyneemmille höyrystelijöille.

Koska se mieltää ulkoisesti hyvin huomattavasti kessua, sen käyttö pystyy tuottaa hämennystä muiden ei-tupakoitisjoiden sekä myös tupakoitsijoiden joukossa. Patruuna (aka Ampulli) toimii e-nesteen säiliönä sekä patruunaan liitetyn suukappaleen vaikutuksesta höyry hengitetään suuhun/keuhkoihin.

Suomessa sähkötupakan huimia etuja kansanterveydelle ei ole nykyään havaittu sekä sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei oo vieläkään myönnetty kotimaassa kenellekään lupaa. Ongelmana on, niin että aine vuotaa lähes kaikissa toteutuksissa. Sähkötupakan nestepatruunoiden elinikä on pitkä sekä niitä ei tule heiteltyä käytön kuluttua luontoon.

Sähkötupakka antaa samanlaisen tunnelman kuin aito rööki, mutta kuitenkin tästä ei synny savua vain savua reippaan läheisesti muistuttavaa savun kaltaista.\n
elektroninen savuke Sähkötupakka on kuitenkin ollut avuksi jo tuhansien Suomalaisten tupakoinnin lopettamisessa. Tuo malliesimerkki kaltevan pinnan argumentointivirheestä on kyllä sellainen rimanalitus, jotta se vetää vertoja lähes rahapelimonopolia puolustelevien virkamiesten sepustuksille.


Kyllä, useimmissa laitteissa onkin suojaus joka estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun niin että vekotin ei ylikuumene ja vaurioidu. Pahimmat vaarat piilevät sillä, että sähkötupakka on kevyesti tarjolla, tän käyttäminen onkin selkeä aloittaa ja tästä saa nikotiinia, johon jää hyvin helposti koukkuun. Tutkimusta on kritisoitu liian suppeaksi ollakseen luotettava.
سُئل Feb 12, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال