• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera lahjaksi perheen parhaalle kuljettajalle

0 تصويتات
Jos jotakin rikollista tapahtuu, kuin pahoinpitely nakkikioskilla, ja se tallentuu, sikäli poliisi kyllä katsoo tällaisen materiaalin mielellään. Varsinainen katselu onkin vaikka parempi suorittaa tietokoneella, jossa on USB-liitäntäinen SD/SDHC-korttien lukija. Tossa venäläisvalmisteisella (kromax) autokameralla otettu pätkä äskeisestä jännittävästä tilanteesta.

Myös tuoreet kuskit hankkivat kameroita, elektroniikkaa moskovalaisessa kauppakeskuksessa myyvä Aleksandr Sazonov kertoo. Liikennetilanteiden nauhalle tallentaminen onkin myöskin nykyaikainen, toimivaksi osoittautunut keino välttää korruptoituneen liikennepoliisin väärinkäytöksiä. Tämä oli eksynyt matkalla jonnekin sekä myyjä lähetti uuden laitteen tilalle. Autokameran muistiin mahtuu kerrallaan kahdeksan tuntia videokuvaa.

Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Selaimessani on joka kerta NoScript, RequestPolicy ja Adblock. Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat jopa pimeällä kuvaamisen. 8 gigan muistikortille mahtuu noin 3h tallennetta, jahka kortti tulee toteen, niin tämä kirjoittaa vanhimmat yli. Useimmat muut toimivat 5 voltin jännitteellä. G-sensorin rekisteröimää dataa voimakkaissa jarrutuksissa, kolareissa sekä vastaavissa voidaan käyttää kun halutaan todeta kuka törmäsi kehen ensin esimerkiksi

Autokameran akku jaksaa kuvata videota yhtämittaisesti 1-2 tuntia, vain kun tämä pidetään kytkettynä lataukseen messissä toimitetulla tupakansytytinlaturilla, ei akun loppumisesta tartte murehtia. Ainakin useat matkailuautoilijat on hiljattain sellaisen hankkineet. Virkamies väitti Ahmetshinan koukanneen henkilön päälleen.

Videotallenne pelasti moskovalaisen Anna Ahmetshinan sakoilta kolaritilanteessa, missä turvallisuuspalvelun virkamies pamautti VIP-autollaan Ahmetshinan auton kylkeen Moskovan kehätiellä. Liikennesääntöjen puuttellinen hallitseminen johtunee osittain tästä, jotta Venäjällä ei oo vaikeaa tilata ajokorttia käymättä päivääkään autokoulua.

Aarnio silti näköisversioi, jotta tulkinta on eri, jos autokamerat asentaa liikenneyhtiö. Tietosuojavaltuutettu voi myöskin puuttua lainvastaiseen toimintaan. Toinen juttu on se, jotta autokameran täytyisi olla tukevasti kiinni. Niitä eivät koske samat säännöt kuten tavallisia autoilijoita, Orel vahvistaa. En ole mukana missään sosiaalisessa mediassa omalla nimelläni. Huolettaako mahdollisen kolarin jälkeinen jälkipyykki? Vai haluaisitko kuvata rallin erikoiskokeesi jälkipolville ihasteltaviksi? Tällä auton tuulilasiin kiinnitettävällä videokameralla molemmat, ja monet toisetkin ongelmat ratkeavat.

Autoni videotallenteesta näkyi reippaan, niin että ajoin itsekin suoraan sekä hän veti kylkeen, Ahmetshina kertoo. Sen myös, jotta takanatulijat ovatkin autokameran nähdessään kiltimpiä niin olenkin ymmärtänyt, joista moottoriteillä tyhjästä perään ilmestyvät kaahaajat saapuvat. Varsinkin jahka singahdellaan kaistalta toiselle sekä pieniin väleihin niin, että muut joutuvat tekemään äkkijarrutuksia ja silloin varomattomuudella voitetaan se 15-25 metriä jonossa sekä pahennetaan ruuhakutumista takana.

Mikäli olenkin oikein ymmärtänyt, niin kotimaassa kaikki todisteet tulee jahka juttuja tutkitaan. Mikäli joku törmää autooni pysäköintipaikalla, Autokamera full hd gps käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Liikennesääntöjä rikotaan räikeästi ja ajetaan täysin kuinka huvittaa.
سُئل Feb 12, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال