• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Onko sähkötupakka haitallinen?

0 تصويتات
Jos keskityt vain yhteen malliin sekä hankit vain välttämättömät tarvikkeet niin hinta onkin varmasti tupakoimista edullisempi.

e-cigarette Sähkötupakkaa koskevaa direktiiviä olemme käsittelemässä EU:ssa tänä syyskautena. Sähkötupakka ei myöskään tuota vaaraa muille lähellä oleville ihmisille. Esilämmityksen pituus onkin hyvin lyhyt, sekunnin kymmenyksistä sekuntiin.

Tämä tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, siinä jotkin käyttäjät ovat höyryn mukana saaneet lähes sikäli huomattavasti nikotiinia, niin että on tunteneet olonsa huonovointiseksi. Focus Onlinen haastattelema terveysvalistusviraston BZgan riippuvuusyksikön johtaja Michaela Goecke toteaa vaikka sähkötupakan pitkäaikaisen käyttämisen aiheuttavan hapenpuutteen sisäelimissä. Sähkötupakkaa voikin toisin sanoen käyttää turvallisesti myöskin sisätiloissa ilman tulipalovaaraa.

Kaikki tämä onkin säädeltävissä itse tupakan sekä nesteen myös polttamistekniikalla. sähkötupakkatuotteita myyvät tahot esittävät, että sähkötupakka onkin tehokas apuväline tupakoinnin lopettamiseen. Sähkötupakan turvallisuudesta on herännyt keskustelua myöskin tän kuluttua, jahka julkisuudessa raportoitiin joidenkin akkujen räjähtäneen sähkötupakkaa käytettäessä.

e-cigarette

Törmäsin aivan hiljattain ensimmäiseen sähkötupakoitsijaan bussipysäkillä ja oli kyllä varsin positiivinen kokemus, ei mitään hajuhaittoja (melkein oikeastaan, hänen kapselissaan oli mukana hieman miellyttävää aromia). Nestettä siirtyy ampullista automaattisesti höyrystäjään sekä joko imaisun vaikutuksesta vai nappia painamalla kuumennus käynnistyy.

Lisää aiheesta voikin lukea osiossa "Mkä onkin sähkötupakka?". Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) voi vapaasti ostaa joista päin maailmaa tahansa sekä useimmat verkkokaupat heitä myyvät. Ilkkuu vaan, niin että myynnin ehkä salliva EU-direktiivi valmistuu aikaisintaan kahden 12kk jälkeen, ja sanoo sähkötupakan, kannabiksen ja savukkeiden kuuluvan vastaavaan haitalliseen elämäntapaan.

Mies menetti onnettomuudessa myös osan etuhampaistaan sekä kielestään. Tosin sähkötupakkaa voi ostaa nikotiinilla höystettynä, tällöin se tottakai addiktoi silloin missä tupakkakin. Kun verrataan sähkötupakkaa toisiin lopetustuotteisiin, niin onnistumisprosentti onkin huikean merkittävästi korkeampi kuin kilpailevilla tupakoinnin lopettamiseen valmistetuilla tuotteilla. Savukkeen paksuisten akkujen varaus on tyypillisesti noin 200 mAh.
سُئل Feb 12, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال