• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokameran käyttö

0 تصويتات
Laitteessa myöskin liikkeentunnistin. Liikennetilanteet tallentava autovideokamera kuuluu nykyisin yhä useamman venäläisauton vakiovarustukseen, silloin oman tai takana ajaneen auton videotallenne voi olla ainoa keino näyttää syyttömyys onnettomuuden jälkeisissä riitatilanteissa. Tai esimerkki elävästä elämästä: Kaverin autoa naarmutettiin useampaan kertaan taloyhtiön parkkipaikalla.

Toi Windows Liven julkaisu tais vieläkään pakata videota ja samalla huononsi kuvaa. Enemmän: Autokamera testissä (www.purevolume.com) Autokamera onkin ns. Ahmetshina ei suostu enää ajamaan ilman autokameraa. Epäselväksi saattaa jäädä esimerkiksi se, ajetaanko omalla kaistalla taikka vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää. Vai onko tien päällä tapahtuva liikenneonnettomuus (ja siihen liittyvä tieliikennelain rikkominen) yhä eri homma kuin rikos, mikä tapahtuu auton ollessa paikallaan? Vastaavasti miksi onkin näin esim. Niitä elokuvia ois mukava katsella vuosien päästä.

Näin voit kuvata jatkuvasti kaikki ajotapahtumat. Tätä liikennöitsijät eivät ole tietääkseni selvittäneet. Mikäli yhtiö kuvaa sivullisia, siihen täytyy olla joku oikeusperuste. Kameran voi liittää kaikkiin laitteisiin, joissa on komposiittivideosisääntulo sekä katsella niistä autokameran kuvaa reaaliajassa. Aina ei pakosti ehdi nähdä rekisterikilpeä ja esim.

Se oli eksynyt matkalla jonnekin ja myyjä lähetti uuden laitteen tilalle. Videon nähnyt poliisi sanoi, etten selvästikään oo syyllinen. Tämä onkin hieman villiä touhua. autokameran kuvakulma, zoomaus ja objektiivin polttoväli vaikuttavat kuvattuun materiaaliin. silloin kun kortti täyttyy, kuvaus jatkuu vanhimpien (lukitsemattomien) jaksojen päälle. ketjukolareissa.

Autokameran patteri jaksaa kuvata videota yhtämittaisesti 1-2 tuntia, vain jahka tämä pidetään kytkettynä lataukseen mukana toimitetulla tupakansytytinlaturilla, ei akun loppumisesta tartte murehtia. Videon tallennus tapahtuu SD-muistikorteille. Odotusaika oli miltei pari kk ennen kuin sain autokameran.

Tietosuojavaltuutetun tehtävä onkin edistää hyvää tietojenkäsittelytapaa ja kansalaisten oikeutta yksityisyyteen. Näyttö kääntyy 270 astetta ja se voidaan kääntää kiinni, kun näytölle ei oo käyttöä.

Sen myös, niin että takanatulijat ovat autokameran nähdessään kiltimpiä sikäli olenkin ymmärtänyt, mistä moottoriteillä tyhjästä perään ilmestyvät kaahaajat tulevat. autokamera kiinnitetään joko tuulilasiin imukupilla taikka sisäpeiliin pidikkeillä. kuluvan puolen tunnin ajalta katunäkymän eteenpäin, ajonopeuden, tarkan sijainnin (gps), ajosuunnan sekä hetkellisen kiihtyvyyden (hidastuvuden) niin aksiaalisesti kuin poikittaisestikin, kaasun/jarrun käytöt, ulkolämpötilan ym.

Kuva ei ole mitään elokuvalaatua, vain tästä saa kyllä selvän kaikesta mitä tarvii. Mukana on täydellinen kiiinnityssetti, jolla autokameran voi ongelmitta kiinnitettyä tuulilasiin, latauskaapeli 12 V tupakansytytinliitäntään, ja USB-kaapeli videoiden siirtoon suoraan autokamerasta tietokoneelle. Ainakin useat matkailuautoilijat ovatkin hiljattain sellaisen hankkineet.
سُئل Feb 13, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال