• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka netistä

0 تصويتات
Akku aktivoituu automaattisesti imaisun ajaksi ja rupee tuottamaan virtaa höyrystäjälle. Tapa ei oo mahdollisesti se tehokkain, mutta onkin varmasti avuksi ja etenkin parempi kuin ei mitään.

e-cigarette Sähkötupakka -nesteiden sisältö on: vesi, propyleeniglykoli, glyseroli. Monien tutkimusten mukaisesti Sähkötupakassa käytetyn nikotiininesteen pääainesosat ovat nikotiini, propyleeni glukoli ja glyseriini.

Aika lähelle tupakoinnin kokemusta vaikka päästään, silloin vesihöyry silti vaikuttaa sopivan lämpimältä sekä maistuu (mausta riippuen) hieman tupakalta. Se tottakai nostaa verenpainetta ja alentaa yleistä terveydentilaa mutta onkin höyhensarjalainen verrattuna rikkiin, häkään sekä arsenikkiin. Seppälää ketuttaa, että ei sähkötupakan nikotiiniliuoksia voi myydä kotimaassa.

Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja sanoi, ettei henkilön tietoonsa ollut tullut aiemmin vastaavaa tapausta. Törmäsin ihan hiljattain ensimmäiseen sähkötupakoitsijaan bussipysäkillä ja käsitettiin olevan kyllä varsin positiivinen kokemus, ei mitään hajuhaittoja (melkein pikeminkin, hänen kapselissaan oli mukana hieman miellyttävää aromia).

Honkanen sanoo, jotta sähkötupakkaa saa tilata, jahka tämä pitää sisällään vaan pienen lukumäärän taikka ei lainkaan nikotiinia. Tupakanmakuista nikotiinipitoista tapaisia tuottava sähkötupakka tarjoaa käyttäjälleen kaikki tupakoinnin ilot Ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Sähkötupakka ei itsessään sisällä nikotiinia, mutta höyryn muodostamiseen käytetty neste voi sitä pitää sisällään. Moni entinen röökaaja on kuitenkin kokenut sähkötupakan paremmaksi kuten toiset nikotiinin korvaushoitotuotteet.

e-cigarette

Täydellä latauksella tämä on 4.2 volttia sekä minimilatauksella 3,4 volttia. He on myös epätietoisia sähkötupakoinnin laillisuudesta ja siitä, seuraako tän sallimisesta jonkinlaista sanktioita. Huomattava asia on myöskin se niin että myyjät useimmiten eivät laita sivulleen tarkkaa mallinimeä vaan pelkästään esim. kokoluokkaan viittaavan nimen tai toisen hämmentävän, kovin myyvän nimen.

Akun päästä löytyy myöskin led-merkkivalo, joka syttyy kun sähkötupakka aktivoituu. Meneillään olevan talouskriisin kuluessa ovatkin toiset esittäneet sellaisia ajatuksia, jotta ainakin talouspolitiikassa nykyistä parlamentaarista järjestelmää parempi vaihtoehto olisivat pitkäaikaisempi virkamieshallitus.

Suuri lohko tilaa kuitenkin myös nikotiinia sisältäviä sähkötupakan nesteitä ulkomailta myös ETA-alueen ulkopuolelta. Sähkötupakan akun päässä on myöskin pieni LED-valo jonka syttyy aina kessua imiessä. polyfill) mikä kostutetaan e-nesteellä ja tämän jälkeen tämä on taas käyttövalmis.

eGo-T onkin paras sähkötupakka siitä johtuen, niin että se onkin iisi käyttöinen. Tällä hetkellä Suomessa voi kaupata sähkötupakoita, vain niissä käytettäviä nikotiiniampulleja ja nesteitä ei kotimaassa kaupata voi, eli omat nesteensä täytyy tilaamaan ulkomailta. Osat kiinnitetään toisiinsa kierteiden vaikutuksesta täten asennus on nopeaa. Yhdestä ampullista riittää noin 300 imaisua, sekä perinteistä tupakkaa poltettaessa ihminen imee keskimäärin 14 kertaa.
سُئل Feb 13, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال