• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokameraan sijoittaminen

0 تصويتات
Autokamera asiaa, http://www.fizzlive.com/member/806724/blog/view/2032898. Sama koskee parkkeerattua autoa, minkä autokamera osoittaa esimerkiksi kotitaloa kohti. He koukkailevat autojen väleistä niin jotta ilmestyvät ohitustilanteessa perään äkkiarvaamatta. silloin kun autokamera toimii 12 voltin jännitteellä, ei vaatisi käyttää muuntajaa. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä sekä mahdollistaa kolarien ja onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen.

Jos jotain rikollista tapahtuu, kuten pahoinpitely nakkikioskilla, sekä tämä tallentuu, niin poliisi kyllä katsoo tällaisen materiaalin mielellään. Kamera asennetaan simppelisti tuulilasiin sekä vekotin saa virtaa messissä tulevalla tupakansytytin adapterilla. Tällä pystyy saada maantierosvon kiipeliin mikä kolhii tai tekevät jotain muuta laitonta ja lähtee karkuun.

Autokameralla tallennat helposti ajon aikana autosi edessä tapahtuvat asiat esim. Bussiyhtiöillä onkin oikeus kuvata bussin sisätiloja, jotta perusteluna on turvallisuuden parantaminen. Myös vallanpitäjät ovatkin alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä. autokameran peilin oikeassa reunassa on oma pieni LCD-näyttö (2,4 tuumaa, 480x234). Noh, jospa kuitenkin tulee sellainen tilanne, niin että joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan ja sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, sikäli ihan takuuvarmasti saat tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa.

Toinen juttu onkin tämä, jotta autokameran tulisi olla tukevasti kiinni. Jos joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Toi Windows Liven julkaisu tais nykyään pakata videota sekä samalla huononsi kuvaa. Autokamera on varustettu kuudella infrapunaledilla, minkä ansiosta se tallentaa tarkkaa videota myöskin heikossa valaistuksessa (max 10 metrin etäisudeltä).

Vai onko tien päällä tapahtuva liikenneonnettomuus (ja siihen liittyvä tieliikennelain rikkominen) jotenkin eri juttu kuin rikos, jonka tapahtuu auton ollessa paikallaan? Vastaavasti miksi onkin näin esim. Olen kytkenyt laturin johdon auton valoihin, elikkä se lähtee joka kerta automaattisesti nauhoittamaan jahka auton käynnistää. Tuotapa ei poliisisetä ees voi mitenkään toteuttamaan, eli kuvamateriaalisi arvo tosiaan tipu vaan omaan viihdekäyttöösi ja näiden todistusaineistoksi joiden yksityisyyttä loukkaat levittämällä tätä.

Videokamera onkin varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, täten tämä tallentaa myös äänet. 8 gigan muistikortille mahtuu noin 3h tallennetta, kun kortti käy täyteen, sikäli se kirjoittaa vanhimmat yli. silloin kun kortti täyttyy, kuvaus jatkuu vanhimpien (lukitsemattomien) jaksojen päälle. Näinollen saadaan jotta vain katsottua melkein 40 tuntia silloin tapahtuneita juttuja, elikkä tuotetta ei tarvitse erikseen kytkeä päälle, jahka tulee jotain kuvattavaa, vaan laite on yleensä valmiiksi päälle, ja esim kolarit on sitten valmiiksi laitteen muistissa, ja jollain näppäimellä saadaan monesti aloitettua pysyvä tallennus esim 20 minuttia sitten vaikkapa kolarin tms sattuaessa, tällöin saadaan varmemmin talteen äskeinen tapahtuma.
سُئل Feb 14, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال