• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka

0 تصويتات
Sähkötupakan akku ladataan yleisimmin USB-latausjohdolla. Eikö teistäkin ois aika jo siirtyä vanhasta sekä hengenvaarallisesta perinteisestä röökistä, uuteen terveellisempään vaihtoehtoon? Unohda sinäkin tupakoinnin haittapuolet ja liity meidän kymmenientuhansien Suomalaisten sähkötupakoitsijoiden joukkoon. Neste saattaa myöskin pitää sisällään nikotiinia, tällöin sähkötupakalla voidaan korvata tavallinen tupakka vailla nikotiinin aiheuttamia vieroitusoireita.

Sähkötupakka ei sisällä karsinogeenejä lainkaan.

blogi Yhtymäkohtia tupakkayhtiöihin. Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen onkin törmännyt moneen ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa ostaa Suomesta. Tämän myös valo ilmoittaa myös erilaisista toiminnoista, kuin ylikuumenemisesta, akun vähenemisestä ja tämän lataamisen edistymisestä. Nämä liuokset ovatkin varmasti suurimmalle osalle melko vieraita, eli näiden turvallisuudesta ihmiselle halutaan monesti aivan oikeutetusti lisää informaatiota.

Voiko Sähkötupakan avustuksella lopettaa tupakoinnin?

blogi Meidän tietääksemme laite tarjoaa hyvän vaihtoehdon jahka haluaa siirtyä savuttomaan elämään. Terveysviranomaiset on olleet huolissaan sähkötupakan höyryn messissä ehkäpä tulevista tuntemattomista yhdisteistä, mitkä saattavat varastoitua elimistöön.

Lisäksi saat valita eri aromien välillä, kuten vanilja, suklaa, kahvi ja menthol. Mitä suurempi kapasiteetti, tätä lisää sähkötupakasta saa henkosia yhdellä latauskerralla. Myös akut ovatkin kulutustavaraa. Ravintoloitsijalla ja kahvilanpitäjillä on vaikka oikeus kieltää sähkötupakan käyttäminen, jos tämä häiritsee muita asiakkaita taikka jospa tämä ei sovi paikan tyyliin. Joissakin malleissa on lisäksi värillinen led-valo, minkä voi laitteen näyttämään palavalta savukkeelta.

Kannattaa silti muistaa, niin että Sähkötupakka (perthurbanist.com) on suunniteltu vain vieroituskäyttöön. Automaattista, tupakan tavalla käytettävää mallia etsivälle suosittelen yhä yllä mainittua DSE-901 e-savuketta mutta napilla varustettu manuaalinen Joye510 päihittää kaiken tässä kokoluokassa niin höyryn määrässä kuten kurkkutuntumassakin.
سُئل Feb 14, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال