• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera keskustelu

0 تصويتات
Autokamera juttuja, http://community.modx-cms.ru/blog/215751.html. Jos autokamerat olisi tulkittavissa kuljettajien tekniseksi tarkkailuksi, vaatisi asentaminen yt-menettelyä. Jos todisteita hankittaessa esimerkiksi Sitä liikennöitsijät eivät oo tietääkseni selvittäneet. Kirkkaasta LCD-näytöstä voit nähdä videot, tai siirtää he USB-kaapelilla tietokoneellesi. Voidaan kerrata ajotilanteita nauhalta ja tosiaan tipu todisteita jos joku muu törttöilee.

Tästä huolimatta Kantola ei halua maanteille poliisia leikkiviä kansalaisia. Jos lähdetään Suomen lainsäädännöstä liikkeelle, sikäli ainakaan meidän tietääksemme ei oo yksiselitteistä joutuu julkisessa liikenteessä tällaista autokameraa, sanoo Winqvist. Kuvanvakaimen ansiosta kuva on tasaista epätasaisimmillakin teillä. Vaikuttaa aivan toimivalta peliltä.

Jos ei, niin silti se video auttaa poliisia jahka siitä toivottavasti saa hieman irti kuljettajan profiilia jonka mukaista ihmistä pystyy silloinkaan hakea sieltä firmasta. Varsinainen katselu onkin silti parempi suorittaa tietokoneella, missä on USB-liitäntäinen SD/SDHC-korttien lukija. Bussiyhtiöt ovat aikaisemmin tiedustelleet tietosuojavaltuutetun toimistosta, saako myöskin liikennettä tai esim. linja-autopysäkkejä kuvata, jolloin kävisi esimerkiksi ilmi, pysähtyykö kuljettaja pysäkeillä.

Muistin täyttyessä autokamera nauhoittaa vanhimman materiaalin päälle automaattisesti. Liikennetilanteiden nauhalle tallentaminen on myöskin moderni, toimivaksi osoittautunut keino välttää korruptoituneen liikennepoliisin väärinkäytöksiä. Tältä autokameralta ei tosiaan tipu mitään tallentamatta. Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa huomaa. Mukana on täydellinen kiiinnityssetti, jolla autokameran saa helposti kiinnitettyä tuulilasiin, latauskaapeli 12 V tupakansytytinliitäntään, sekä USB-kaapeli videoiden siirtoon suoraan autokamerasta tietokoneelle.

Se ehkä onnistuu kaupallisilla kameroilla esimerkiksi itse olenkin sikäli huonomuistinen, että kuitenkin näkisinkin, en varmaan toisista tätä enää silloin vaiheessa kun pysäköin johkin joissa voin tarttua muistiinpanovälineisiin. Kamera asennetaan yksinkertaisesti tuulilasiin sekä laite saa virtaa messissä tulevalla tupakansytytin adapterilla. Toimii myöskin auton valvontakamerana.
سُئل Feb 14, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال