• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Pelottaako sähkötupakka?

0 تصويتات
Suosittelemme kuitenkin yleensä varmistamaan ravintolassa vai kahvilassa sopiiko sen käyttö – usea silti oikeastaan muistuttaa tän savukkeeksi ja voi kokea sen häiritsevänä. Sähkötupakka (keimoraivola.pen.io) ei itseasiassa oo tupakkatuote, silloin tämä ei sisällä suinkaan savuketta. Matkailu- sekä ravintolapalvelut MaRa:stä kerrotaan, että useat kymmenet ravintoloisijat on ottaneet heihin yhteyttä kysyäkseen voiko ravintoloitsija kieltää sähkötupakoinnin tiloissaan.

Jos sähkötupakassasi ei näy mitään nappia, sinulla onkin automaattinen malli. Bud menee tukkoon ja tämän huomaa tästä, jahka nestesäiliöön rupee kerääntymään lähes mustaa sakkaa ja liuoksen ollessa lopuillaan jokainen neste onkin melkein mustaa.

sähkötupakka Hon Lik työskenteli tuolloin yhtiölle nimeltään Golden Dragon Holdings, myöhemmin Ruyan, mikä alkoi viedä tuotteita myös Kiinan ulkopuolelle vuosina 2005–2006. Sisäänhengittäessä sähkötupakka muodostaa vesihöyryä, mikä maistuu sekä tuntuu vastaavalta kuten perinteisestä kessusta hengitettävä savu.

Vesihöyry ei oo savua, elikkä tämän polttaminen onkin vaaratonta sivullisille henkilöille ja ennen kaikkea tupakkaa haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen. sähkötupakka tai sähkötupakka (englanniksi electronic cigarette taikka e-cigarette) on sähköllä toimiva, perinteistä tehdasvalmisteista syöpäkäärylettä muistuttava härpäke.

Esimerkiksi Dura-C, Titan, sekä Yeti ovatkin jokainen manuaalisia Joye510 e-savukkeita mutta niissä voikin olla jälleenmyyjien logoja tai muutoin vähän erilainen ulkoasu. Puhutaanpa hetki nikotiinista. Tuoreen 45 polttajalla tehdyn tutkimuksen mukaisesti hengitysteissä tapahtuu jo viidessä minuutissa huomattavaa supistumista, sydämen syke nousee ja keuhkoputkien tulehdusriski vanhentuu.

Sähkötupakan pidä sisällään on osa minkä kuumenee vaan kun kessua käytetään.

sähkötupakka En käsitä onko vähentynyt mentholin määrä vaiko alhaisempi höyrystyslämpötila Lavatuben ansiosta syynä Budin hitaampaan tukkeutumiseen, vaan Budien elinikä on vaikka pidentynyt. Tätä ainetta käytetään normaalisti elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa.

70%VG / 30%PG taikka oikeastaan 30%VG / 70%PG täten yhtä tärkeää on kiinnittää huomiota seoksen suhteeseen kuten nikotiinivahvuuden tarkkailuun sekä maun valintaan. Sähkötupakassa propyleeniglykoli höyrystyy, mikä vaikutusta ei ole oikeastaan tutkittu, vain käyttäjien kokemukset ovatkin olleet asiallisia. EU-parlamentin linjaus tarkoittaisi sitä, niin että sähkötupakan myyntiä säädeltäisiin samalla tavoin kuten tavallisenkin röökin täten myynti alaikäisille ja mainostaminen olisivat kielletty.

Tupakointi kannattaa tosiaan vaihtaa sähkötupakointiin mahdollisimman kohta, kuitenkin Suomessa virkamiehet ovat vielä jostain kumman syystä toista mieltä. Useimpien mielestä tämä onkin parempi ratkaisu. Ravintoloitsijalla sekä kahvilanpitäjillä on silti oikeus kieltää sähkötupakan käyttö, jospa se häiritsee muita asiakkaita vai jospa se ei sovi paikan stailiin.

Yksityiset henkilöt saattavat tilata myöskin nikotiinia sisältäviä e-nesteitä ETA-alueen sisältä tietyin rajoituksin. Se ei tämän lisäksi jätä pahaa hajua vaatteisiin tai kellasta huonekaluja, seiniä taikka verhoja, täten tämän käyttäminen sisätiloissa taikka muiden kansan lähettyvillä onkin harmitonta.

1 euron per päivä, eli siirtymällä tupakoinnin sähkötupakkaan saat säästää vuodessa uskomattoman suuria summia. Akussa ja/tai laturissa on sisäänrakennettu elektroniikka, minkä hoitaa latausjännitteenvalvonnan. Tupakoitsija voikin aluksi polttaa vahvempaa ja pikkuhiljaa siirtyä pienempään nikotiinin määrään sekä jossain vaiheessa jättää nikotiinin pois kokonaan sekä iloita vaan erimakuisista vesihöyryistä.

Sähkötupakasta on kiinnostuneet myös isot tupakkayhtiöt, joista jokaisella onkin jo omat sähkötupakkamerkkinsä. WHO kanta on, että laitetta ei ole tieteellisesti osoitettu toimivaksi tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi. Sähkötupakan patruunaan lisättävä täyttöneste on propyleeni-glykoli-pohjaista. Suomi ei kannata myyntiä.Sähkötupakan käyttäjät on jo intoilleet, että valmisteilla olevan uuden EU:n tupakkadirektiivin ansiosta sähkötupakan saatavuus Suomessa paranisi, eikä tuotteita tarvitsisi ostaa ulkomailta.
سُئل Feb 15, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال