• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera lahjaksi perheen parhaalle kuljettajalle

0 تصويتات
Jos tallenteessa näkyy, mitä edessä olevan auton sisällä tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet voivat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi. Niiden odotetaan ylittävän suosiossaan melkein navigaattorit, silloin autovideokamera onkin Venäjän teillä paljon navigaattoria tärkeämpi.

Voi asentaa esim ikkunaan, mukana imukuppikiinnike. Näin ollen tallennetusta videosta nähdään onnettomuuden tapahtumat. Tältä autokameralta ei edes jää mitään tallentamatta. Yhtiö on aikaisemmin pohtinut autokameroiden asentamista, vaan päätyi ratkaisuun, ettei kameroita asenneta. Epäselväksi saattaa jäädä esimerkiksi se, ajetaanko omalla kaistalla taikka vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää. Ostin syksyllä tuollaisen Autokameran sijoittaminen. Virheitä tekee kaikki ja joskus vähän älyttömiäkin liikkeitä, vaan kyllä he todelliset ääliöt erottuu joukosta.

Jos sattuu onnettomuus, sikäli autokamera tallentaatapahtumat. Aina ei välttämättä ehdi huomata rekisterikilpeä sekä esimerkiksi Vai onko tien päällä tapahtuva liikenneonnettomuus (ja sen takia liittyvä tieliikennelain rikkominen) jotenkin eri asia kuin rikos, minkä tapahtuu auton ollessa paikallaan? Vastaavasti miksi onkin näin esimerkiksi Lisäksi videolla pitäisi näkyä iisi tilanne kolarista, että syyllisestä ei olisi mitään epäselvyyttä.

Tästä autokamerasta itsellä onkin kokemusta. . Itseasiassa ostin tän juuri rekkaa varten. Monet eivät myöskään yksinkertaisesti tunne liikennesääntöjä, Ahmetshina tietää. Pitäisi kootaa kaikista videoihin kertyneet, autolijoitten töppäykset ja idiottimaiset ajot, tuonne YouTubein, muitten huviksi! Lisää: https://thomasbrownfurnishings.zendesk.com/entries/33838281-Autokamera-Lahjaksi-Perheen-Parhaalle-Kuljettajalle Kumma niin että näitä on kertynyt helposti, sekä paljon! Kyllähän tämä on ihan kannattavaa loppujenlopuksi.

Videoita voi digitaalisesti käsittelemään ja poliisin pitäisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous. Suomi ei onneksi vieläkään oo tässäpä suhteessa amerikkalaistunut, täten tärkeä todiste jätettäisiin automaattisesti huomiotta vain sen tähden jotta sitä hankittaessa onkin tapahtunut jokin muotovirhe. Kuvattavilla on oikeus tietää autokameravalvonnasta.
سُئل Feb 15, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال