• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Mistä ostaa sähkötupakka?

0 تصويتات


sähkötupakka hintaOn sanottu mm. Lisätietoja: myydään sähkötupakka Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina on useita eri aromeja, joita saa myös nikotiinittomina. Jos nikotiinia on tietyn rajan yli, sen takia tarvitaan lääkelain mukainen lupa. Useat tuottajat mainostavat laitettaan myös turvallisena tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä.

Kun ostat sähkötupakat EU:n sisältä on homma myöskin 100% lainmukaista joten ei ole mitään sekaannusta tästä jotta tullin pojat yhtäkkiä sinulle soittelisivat sekä kyselisivät niin että mitäs paketteja täällä oikein onkin teikäläisille tulossa. Käytännössä tankki toimii täyttönestesäiliönä sekä samalla toki myöskin suuosana. Kun jälleen rööki sisällään pitävät 4000 myrkkyjä mistä yli 300 tutkitusti aiheuttaa kasvaimia.

Focus Onlinen tietojen mukaisesti Saksassa jo yli miljoona henkilöä on vaihtanut sähkötupakkaan, vain Suomessa Sähkötupakan käyttäjämäärät mitataan Antero Heloman arvauksen (7.7.2012) mukaisesti toistaiseksi promilleissa. Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta.

Valovuosia järkevämmän perustelun esittää lehtijutun toinen kiellon puolesta puhunut haastateltu, lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen yliproviisori Kristiina Pellas. Useimmissa sähkötupakoissa on sisäänrakennettu varojärjestelmä akun ylikuumenemiselle. Honkanen sanoo, jotta sähkötupakkaa saa ostaa, jahka se sisältää ainoastaan pienen lukumäärän taikka ei lainkaan nikotiinia.
سُئل Feb 15, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال