• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera juttuja

0 تصويتات
Eli jos jotakin sattuu, niin autokameralla voikin todistamaan, kirjoittaa kuljettaja. Enemmän apua tästä autokamerasta on onnettomuustilanteesta onkin kuin haittaa. Bussiyhtiöillä on oikeus kuvata bussin sisätiloja, koska perusteluna on turvallisuuden parantaminen. Kehä I:llä tapahtui peräänajo bussikaistalla, ja siitä tuli selittämistä. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio kuulee ensimmäistä kertaa kuljettajien omista kameroista.

Videonauhan lyöminen tiskiin kolaritilannetta todistaakseen ei tämän lisäksi ole aukotonta, jotta tallenteita voidaan jälkikäteen muuttelemaan. Homman käyttäminen on yksinkertaista ja päivittäinen käyttäminen ei vaadi nappien painelua. Enemmän: https://vippiaps.zendesk.com/entries/33102251-Autokamera-Lahjaksi-Perheen-Parhaalle-Kuljettajalle Lisäksi moottoripyöräilijät tekevät tosi riskejä juttuja silloin tällöin. Tietosuojavaltuutetun tehtävä on edistää hyvää tietojenkäsittelytapaa sekä kansalaisten oikeutta yksityisyyteen.

Autoni videotallenteesta näkyi hyvin, jotta ajoin itse suoraan ja hän veti kylkeen, Ahmetshina kertoo. Varsinkin kun singahdellaan kaistalta toiselle sekä pieniin väleihin niin, että toiset joutuvat tekemään äkkijarrutuksia ja mutta varomattomuudella voitetaan tämä 10-20 metriä jonossa ja pahennetaan ruuhakutumista takana. Osa autokameroista on varustettu tutkanpaljastinominaisuudella, joka onkin sallittua Venäjällä. Siellä tullaan eteen ja välillä lyödään jarrut kiinni.

Oikeus puolestaan päättää tapauskohtaisesti, hyväksytäänkö jotakin todistetta oikeuteen taikka ei. Oheisista kuvista ensimmäinen paljastaa, minne kätkin autokameran sähköjohdon, sekä jälkimmäinen lopputuloksen, missä sähköjohto ei oo missään kohdassa häiritsevästi näkyvissä. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä sekä mahdollistaa kolarien sekä onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen.

Muutamat joukkoliikenteen linja-autonkuljettajat kiinnittävät bussin ikkunaan omalla työvuorollaan videokameran. Olen kirjoittanut nettiin vain kolme julkaisua omalla nimelläni sekä nekin ovatkin ammattiin liittyviä. Myös vallanpitäjät ovatkin alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä.

Menossa rampista motarille jahka rampissa jonon ensimmäinen punainen auto meinas ensin kulkea mut ei sit mennykkään ja päätti jarruttaa. Nuo autokamerat toimivat siis samalla periaatteella kuten pirssien turvakamerat vai kenties lähemmin lentokoneiden mustien laatikoiden tapaan. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin Suomessa kaikki todisteet käy kun asioita tutkitaan. Kuvan laatu sekä lisäominaisuudet on tärkeimpiä hintaa määrittäviä tekijöitä.

Heti jahka sairasloma päättyy, pääsen kokeilemaan rekassa. Vain härpäke telineeseen ja virhajohto tupakansytyttimeen. Itseasiassa ostin tän juuri rekkaa varten. Kameran linssin vaikutuksesta todellisuus saattaa myös vääristyä. Näin etenkin Mersuihin ja Audeihin. Mikäli joku törmää autooni pysäköintipaikalla, Kuskin turvallisuutta parantava autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Siis ne tehdaskamerat tallentavat joka kerta esimerkiksi
سُئل Feb 15, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال