• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Miksi tarvitaan autokamera?

0 تصويتات
Selaimessani on joka kerta NoScript, RequestPolicy sekä Adblock. Autoni videotallenteesta näkyi hyvin, jotta ajoin itse suoraan sekä hän veti kylkeen, Ahmetshina kertoo. puolitoista vuotta. Haaveilin nimittäin, jotta voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta.

autokamera kiinnitetään joko tuulilasiin imukupilla taikka sisäpeiliin pidikkeillä. Aarnio kuitenkin näköisversioi, että tulkinta onkin eri, jospa autokamerat asentaa liikenneyhtiö. Olen testannut vasta kotona ja ulkona, sekä päivänvalossa jotta pimeässä. Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön.

Varsinkin kun singahdellaan kaistalta toiselle sekä pieniin väleihin sikäli, niin että toiset joutuvat tekemään äkkijarrutuksia ja mutta varomattomuudella voitetaan se 20 metriä jonossa sekä pahennetaan ruuhakutumista takana. Bussiyhtiöt ovat aiemmin tiedustelleet tietosuojavaltuutetun toimistosta, saako myös liikennettä tai esimerkiksi linja-autopysäkkejä kuvata, jolloin kävisi esimerkiksi toteen, pysähtyykö kuljettaja pysäkeillä.

Ajotallenninvalikoima on esimerkiksi Moskovassa mahtava. Vaikuttaa aivan toimivalta peliltä. Itse ottaisin mielelläni autokameravalvonnan omaan autooni. Kävin tuolta sivulta avustuksella parikymmentä autokameraa sekä valitsin loppujenlopuksi ainoan sellaisen, joka käyttöjännite käsitettiin olevan 12 volttia. Liikennetilanteiden nauhalle tallentaminen onkin myös uusi, toimivaksi osoittautunut keino välttää korruptoituneen liikennepoliisin väärinkäytöksiä. Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa tunnistaa.

Henkilötietolain mukainen informointivelvoite tulee toteuttaa myöskin autokameravalvonnan yhteydessä. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Eli jos jotakin sattuu, sikäli autokameralla saattaa todistamaan, kertoo kuljettaja.

Kamera käynnistyy joka kerta kun auton pistorasiaan käy virtaa, täten auton käynnistyksen yhteydessä ja sammuu kun auton virrat sammutetaan. Kamerassa onkin kaksi vaihtoehtoista tallennustarkkuutta: 1280x720 taikka 640x480. Se käsitettiin olevan eksynyt matkalla jonnekin sekä myyjä lähetti uuden tuotteen tilalle.

Ilman videota minut olisi ehkä todettu syylliseksi, mutta toinen auto käsitettiin olevan VIP-auto, Ahmetshina arvelee. Aina ei välttämättä ehdi nähdä rekisterikilpeä ja esim. Tietenkin, jospa jotakin sattuu, missä henkilö onkin syyllinen, ei henkilö luultavasti puhuisi autokamerasta mitään. Jokaisella onkin oikeus tietää, miten voi olla tietoja kerätään, kuka niitä kerää ja mihin niitä onkin merkitys käyttää.
سُئل Feb 16, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال