• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka kauppa lista

0 تصويتات
Täydellä latauksella se on 4.2 volttia ja minimilatauksella 3,4 volttia. Sähkötupakka onkin ollu viimeaikoina Valviran hampaissa siksi, niin että tämä muistuttaa ulkonäkönsä puolesta niin merkittävästi syöpäkäärylettä.\n
sähkösavuke Sähkötupakka ei väritä hampaita tai aiheuta pahanhajuista hengitystä, mutta sisäänhengittäessäsi hengität vaan vesihöyryä, jonka onkin höystetty nikotiinilla ja monenlaisilla aromiaineilla.


Syy suosioon onkin selvä. Se höyry ei haise pahalta niin kuin tupakan savu. Sähkötupakkaa voikin helposti erehtyä luulemaan aidoksi savukkeeksi sekä se onkin hämmentänyt joitain asiakkaita. Kyseessä oli vaikka tietyn tyyppinen akku: kaksi sarjakytkettyä akkua metallikuoressa. Onko sähkötupakka turvallinen? Sähkätupakka on täysin turvallinen vekotin verrattuna vaikkapa tupakkaan, minkä polttamiseen liittyy aina tulipaloriski.

Suurin lohko sähkötupakoista tunnistaa matalan akun jännitteen sekä alkaa vilkkuu ledivaloa sen merkiksi. Tutustumisen arvoisia ovat myös kotelomallinen Joye Stick sekä kartomisaattorin eli yhdistetyn atomisaattorin sekä nestesäiliö ensimmäisenä esitellyt KR808D-1. Tähän lasketaan menetetyt elinvuodet, sairauskustannukset yms. Pääkaupunkiseudun ravintoloitsijat ovat vähän hämmentyneitä lisääntyneen sähkötupakoinnin johdosta.

Haitallisten aineiden määrä nikotiininesteissä yleisesti vastasi toisten nikotiinivalmisteiden sisältämiä määriä. Valitettavasti julkisuus ei ole joka kerta ollu kovinkaan myönteistä, eivätkä myöskään reilua. Sähkötupakka on myös käytössä vähemmän vaarallinen kuten klassinen kessu silloin tätä ei sytytetä missään vaiheessa eivätkä palovaaraa ole.

Sähkötupakkaa imetään rauhallisemmin sekä mahdollisesti tiuhemmin kuten röökiä ja piipun polttajille se imutapa onkin jo entuudestaan tuttu. On mahdollista, että sähkötupakkaa käytetään porttina tupakkatuotteisiin. E-neste onkin sähkötupakan varsinainen tupakanpuru, minkä sisältää sekä maun että nikotiinin tarvittaessa. Sähkötupakkaa käyttää todennäköisesti myös harvemmin kuten polttaisi tupakkaa, jolloin rahaa säästyy väkisinkin.

ilmassa mitä hengitämme (etenkin suurissa kaupungeissa) on runsaasti aineita erilaisten saasteiden muodossa jotka on vahingollisia meidän elimistöllemme.

sähkösavuke Käyttäjälle on mukavaa, jahka sähkötupakointia varten ei tarvitse lähteä pihalle taikka erityisiin tupakkakoppeihin.

Jotkin myyjät sallivat myöskin tälle ajalle toimintatakuun. Sähkötupakka onkin suunniteltu siten, jotta se osoittaa käytettäessä mahdollisimman paljon samalta kuin normaalin röökin polttaminenkin. DSE-901 ja DSE-801 jotka oli aikoinaan hyvinkin suosittuja peruslaitteita vaan oikeastaan ominaisuudet eivät enää riitä kilpailemaan uusien tuotteiden kanssa.
سُئل Feb 16, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال