• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka on tuskin niin haitallinen

0 تصويتات


sähkötupakkaPatruunan sisällä on vesiliuos jonka pitää sisällään propyleeniglykolia, nikotiinia ja aromeita. kosmetiikan valmistuksessa sekä tämän turvallisuutta ihmiselle onkin hyvinkin laajalti selvitetty. Kun haluat nautinnollisen tupakkahetken vailla hyvinvoinnille vahingollisia henkosia onkin sähkötupakka loistava ratkaisu. suosituimpia ovatkin nikotiinilaastarit sekä nikotiinipurukumit joita mm.

Tieteellistä näyttöä sähkötupakan terveysvaikutuksista sekä tehosta tupakasta vieroituksessa on toistaiseksi tarjolla hieman. Sähkösavukkeista ei kaikkea vieläkään tiedetä joten tän haitallisuusaste ei oo totaalisen selvä, toteaa Terveyden sekä hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Antero Heloma.

Savukkeen pidä sisällään on pieni cartomizer, jonka sisältää vettä, aromeita ja nikotiinia. Sähkötupakka on suosittu sillä tämä on moderni sekä jännittävä tapa röökata "tupakkaa". Tapa ei ole ehkä se tehokkain, mutta onkin varmasti avuksi ja ainakin parempi kuten ei mitään. Sähkötupakasta kohistaan nyt huomattavasti, sekä syystä. n. Näistä VG sallii pehmeämmät henkoset sekä se onkin nesteenä paksumpaa täten savun kaltaista muodostuu hitaammin.

Lisätietoja: Sähkötupakka EU polyfill) joka kostutetaan e-nesteellä ja tämän kuluttua tämä onkin jälleen käyttövalmis. Akku kestää käyttämisestä riippuen useammasta tunnista muutamaan päivään, minkä kuluttua se käy laittaa laturiin.

Nitrosoamiinejen tason onkin myös huomautettu olevan samoja, kuten toisissa nikotiinikorvaushoidoissa (nikotiinipurkka yms). Nesteet, joissa onkin korkea nikotiinimäärä (18+ mg) tuntuvat laadukkailla sähkösavukkeilla poltettuna kurkussa hyvin samalta "potkaisulta" kuten normaalillakin tupakalla. Sähkötupakka voikin näyttää oikealta tupakalta vaan todellisuudessa se onkin metallinen/muovinen putkilo joka sisällä on monenlaisia elektronisia komponentteja.

Akun osalta ongelma on jännitteen vaihtelu. Sisään- sekä ulsohengittäessä muodostuu savunnäköistä vesihöyryä. Sähkötupakka nimensä mukaan toimii sähköllä täten tupakassa onkin patteri. Kannattaa siis joka kerta varmistaa, onko sähkötupakan polttaminen laillista sekä kertoa kanssaolijoille, joista onkin kysymys. Tietysti lieviä vieroitusoireita onkin odotettavissa kun edes jää tämä totuttu häkämyrkytys pois eikä enää saa myöskään tupakkayhtiöiden omia lisäaineita. Tupakan sekä tupakoitsijoiden haju tuntuu jo n. 30 päivää savuttomuuden kuluttua hyvinkin kuvottavalta, ja makuaistissa ja jaksamisessa tapahtuu merkittävää kehitystä.
سُئل Feb 18, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال