• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera kokemuksia

0 تصويتات
Ajotallentimia kaupataan Venäjällä jo satojatuhansia vuodessa. Laite myös poistaa automaattisesti vanhoja nauhoituksia muistikortilta, täten muistikorttia ei tarvitse tyhjentää joskus. Autokamera taltioi liikenteen tapahtumat kuljettajan näkökulmasta. Autokamera on ns.

Autokameroiden hintahaarukka toimituskuluineen onkin tällä hetkellä näin 35-190 euroa. Ruuhka-aikaan yksi auto ajoi bussikaistalle, ja en pystynyt tekemään mitään. Nuo autokamerat toimivat tosiaan samalla periaatteella kuten pirssien turvakamerat taikka kenties lähemmin lentokoneiden mustien laatikoiden tapaan.

Laite toimii toisin sanoen siten, jotta tämä onkin tuulilasissa kiinni, ja kuvaa päättymätöntä nauhaa, esim 45 tuntista nauhaa, sekä kun nauhotie käy toteen, aloitetaan nauhoittamaan joka kerta vanhimman päälle. Asennus ei vaadi ulkoisien kameroiden asentamista tai pitkien johtosarjojen liittämistä auton rakenteisiin. Moni päivittää jo uudempaan malliin taikka ostaa uuden autokameran rikkoutuneen tilalle.

Kuva ei oo mitään elokuvalaatua, mutta tästä voi kyllä selvän kaikesta jota tarvii. Vaikka liikenteessä ollaan julkisella paikalla, voi salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton tähden. Kantola ei oo innostunut siitä ajatuksesta, niin että Suomen maanteillä kaahailtaisiin autokamera tuulilasissa muiden ajajien rikkeitä jahdaten, vaikkakin autokameralle tallentunut rikos on toisinaan hyvää materiaalia tutkinnan kannalta.

Kuvattavilla onkin oikeus tietää autokameravalvonnasta. Kuvakulma pystyy vääristää. Tsekkaa: http://limelitecity.com/groups/onko-autokamera-sallittu/members/ Toimii myös auton valvontakamerana. Autokameran messissä toimitetaan myöskin monipuoliset varusteet. Lukitut tiedostot on kortilla sekä yhä tietokoneelle kopioituinakin read-only -tilassa. Sitten jos sattuu peräänajo tämän takia, niin oikeusturvani on paremmalla mallilla jahka voin osoittaa videon.

Ostin syksyllä tuollaisen autokameran. Tuollainen lainaus autokamerafirman sivuilta. Lisäksi täytyisi olla ajotietotallennin, mikä tallentaisi hallintalaitteiden asetukset sekä auton liiketilan. Tallennusjakson pystyy valita myös 1 vai 3 minuutin mittaiseksi. Olen kirjoittanut nettiin vain kolme julkaisua omalla nimelläni ja nekin on ammattiin liittyviä. Lisäksi videolla täytyisi näkyä iisi tilanne kolarista, jotta syyllisestä ei olisivat mitään epäselvyyttä.
سُئل Feb 18, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال