• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera keskusteluja

0 تصويتات
Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat lähes pimeällä kuvaamisen. Mikään laki ei kiellä asentamasta videokameraa autoonsa, vain kuljettajan on hyvä tiedostaa pari seikka. Noh, jospa kuitenkin tulee tällanen tilanne, niin että joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan sekä sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, niin ihan takuuvarmasti voit tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa. Siitä on apua lähinnä autokameraa suunnattaessa ja siitä näkee autokameran käynnistymisen, vaan kirkkaassa auringonpaisteessa tuskin mitään.

Lupaa ei ois herunut. Liikennetilanteet tallentava autovideokamera kuuluu nykyään jollain tavalla useamman venäläisauton vakiovarustukseen, sillä oman vai takana ajaneen auton videotallenne pystyy olla ainut keino osoittaa syyttömyys onnettomuuden jälkeisissä riitatilanteissa.

Asiasta kirjoittaa Metro-lehti. Kunhan onkin nykyään jonkinlainen, jotta käynnistyy auton kanssa automaattisesti. Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Viime vuodesta lähtien markkinoille on saapunut halpoja, mutta kohtuullisen asiallisia autokameroita, jollaisen kuka hyvänsä voikin asentamaan omaan autoonsa. No mulla ollut autokamera autossa n.

En tämän lisäksi käytä mitään Googlen palveluita. Autokamera (www.usurylaw.com) Tuotapa ei poliisisetä ees pysty mitenkään toteuttamaan, eli kuvamateriaalisi arvo tosiaan tipu ainoastaan omaan viihdekäyttöösi ja niiden todistusaineistoksi minkä yksityisyyttä loukkaat levittämällä sitä. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman.

Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön. Liikennesääntöjen puuttellinen hallitseminen johtunee osittain tästä, että Venäjällä ei ole vaikeaa tilata ajokorttia käymättä päivääkään autokoulua. Kuljettaja kertoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin yleensä aikaisemmin työvuoron alkua. Toinen asia on tämä, jotta autokameran täytyisi olla tukevasti kiinni.

Laite toimii tosiaan siten, että se onkin tuulilasissa kiinni, ja kuvaa päättymätöntä nauhaa, esim 40 tuntista nauhaa, ja jahka nauhotie käy täyteen, aloitetaan nauhoittamaan aina vanhimman päälle. Yli kymmenen vuotta linja-autoa ajanut Nobinan kuljettaja osti alkuvuodesta itselleen autokameran tämän päästä, kun hän joutui osalliseksi kolariin. Aarnio kuitenkin näköisversioi, niin että tulkinta on eri, jospa autokamerat asentaa liikenneyhtiö.
سُئل Feb 18, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال