• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera arvio

0 تصويتات
Ajotallentimia myydään Venäjällä jo satojatuhansia vuodessa. Laite myös poistaa automaattisesti vanhoja nauhoituksia muistikortilta, eli muistikorttia ei tartte tyhjentää joskus. Autokamera taltioi liikenteen tapahtumat kuljettajan näkökulmasta. Autokamera on ns.

Autokameroiden hintahaarukka toimituskuluineen onkin juuri nyt noin 35-190 euroa. Ruuhka-aikaan yksi auto ajoi bussikaistalle, ja en pystynyt tekemään mitään. Nuo autokamerat toimivat toisin sanoen samalla periaatteella kuin pirssien turvakamerat taikka mahdollisesti lähemmin lentokoneiden mustien laatikoiden tapaan.

Laite toimii toisin sanoen siten, jotta tämä on tuulilasissa kiinni, ja kuvaa päättymätöntä nauhaa, esim 40 tuntista nauhaa, sekä jahka nauhotie tulee täyteen, aloitetaan nauhoittamaan yleensä vanhimman päälle. Asennus ei vaadi ulkoisien kameroiden asentamista taikka pitkien johtosarjojen liittämistä auton rakenteisiin. Moni päivittää jo uudempaan malliin taikka ostaa uuden Autokameran sijoittaminen rikkoutuneen tilalle.

Kuva ei oo mitään elokuvalaatua, vaan tästä voi kyllä selvän kaikesta mitä tarvii. Tässä linkki: Tallentavat autokamerat (http://www.nutlan.org.uk/) Vaikka liikenteessä olemme julkisella paikalla, saattaa salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton johdosta. Kantola ei ole innostunut siitä ajatuksesta, niin että Suomen maanteillä kaahailtaisiin autokamera tuulilasissa muiden ajajien rikkeitä jahdaten, vaikkakin autokameralle tallentunut rikos on silloin tällöin hyvää materiaalia tutkinnan kannalta.

Kuvattavilla on oikeus tietää autokameravalvonnasta. Kuvakulma pystyy vääristää. Toimii myöskin auton valvontakamerana. Autokameran mukana toimitetaan myös monipuoliset varusteet. Lukitut tiedostot ovatkin kortilla ja edelleen tietokoneelle kopioituinakin read-only -tilassa. Sitten jospa sattuu peräänajo tämän takia, sikäli oikeusturvani onkin paremmalla mallilla kun voin osoittaa videon.

Ostin syksyllä tuollaisen autokameran. Tuollainen lainaus autokamerafirman sivuilta. Lisäksi täytyisi olla ajotietotallennin, jonka tallentaisi hallintalaitteiden asetukset ja auton liiketilan. Tallennusjakson saattaa valita myöskin 1 tai 3 minuutin mittaiseksi. Olen kirjoittanut nettiin vaan kolme julkaisua omalla nimelläni ja nekin ovatkin ammattiin liittyviä. Lisäksi videolla pitäisi näkyä helppo tilanne kolarista, niin että syyllisestä ei olisi mitään epäselvyyttä.
سُئل Feb 18, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال