• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkotupakka jeesaa

0 تصويتات


halvin sähkötupakkaKun bisnes löydettiin, jakelua kyllä kehitetään, Aurejärvi kertoo.Professori hyväksyy, että sähkötupakan poltto on vähemmän haitallista kuten klassinen tupakointi. Kyllä, useimmissa laitteissa onkin suojaus joka estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun että härpäke ei ylikuumene ja vaurioidu.

Useat merkit sisällään pitävät myös ylikuumenemisen eston, jolloin sähkötupakka sammuu jospa sitä imee liian vuosia ja hartaasti. Vaikka sähkötupakka onkin painavampi kuin kessu, tän käyttäminen on silti kovin samanlaista kuten tupakointi. Ei, koska sähkötupakka ei pala. Täällä: sähkötupakka hinta (http://santtuhapponen.pen.io) North Bayn palolaitoksen päällikön mukaan tapaturma sattui, kun sähkötupakan akku räjähti miehen polttaessa sähkötupakkaa.

Nestepatruunasta käy poistaa suojapussi ja kuminen korkki, mikä kuluttua ampulli käy laittaa höyrystäjään siten, jotta höyrystäjään käy se pää, josta korkki poistettiin. Nestettä on kahta eri pohjaista. Markkinoilla onkin myöskin normaalin savukkeiden näköisiä sähkötupakka-malleja joissa onkin lisäksi päässä palamista imitoiva led-valo täten myöskin lisäksi visuaalisesti ja tuntumaltaan sähkötupakka onkin tyydyttävä.

Sähkötupakan hinnat on paljon edullisemmat kuin vanhanaikaisen tupakan. Pullotettua versiota kutsutaan englanniksi esim. nimillä "e-liquid", "e-juice" sekä "nicotine solution". Sähkötupakka lahjoittaa samanlaisen fiiliksen kuten aito rööki, vain vaikka siitä ei synny savua ainoastaan savua kovin läheisesti muistuttavaa höyryä. Sähkötupakan avulla tupakoinnin lopettaminen kykenee sen takia, jotta käyttäjä pystyy itse annostella saamansa nikotiinin määrän.

Näiden väitteiden tueksi ei sentään ole tarjolla tutkimukseen pohjautuvaa näyttöä. Yleensä virta saadaan akusta, vain höyrystin pyritään myöskin kytkeä suoraan tietokoneen tai laturin USB-liitäntään. Käyttökokemus on toisin sanoen lähempänä vahvahkoa perinteistä tupakkaa. Fimea tiedotti marraskuussa 2010 tarkastaneensa kantaansa muovisten sähkötupakan nikotiinia sisältävien patruunoiden sekä nesteiden luokittelusta.

Useimmiten jokainen sähkötupakoita kauppaava yritys tarjoaa yhden taikka useamman erilaisen starttipaketin, mikä esittelee laitteen käyttäjälle sekä jättää vaihtoehtoja lisäominaisuuksien ostoon. Patruunan käyttöaika vaihtelee todella merkittävästi sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen sekä vanun määrän mukaisesti täten tarkkoja aikoja ei saatta kertomaan.

Puhdistusmetodeja on monia, sekä kaikki löytää saletimmin mieleisensä ja tehokkaimmaksi katsomansa. Tiesitkö jotta tupakanpoltolle on olemassa vaihtoehto jonka avustuksella saat pitää kaikki tupakanpolton hyvät puolet vaan kuluttua eroon haitoista? Sähkötupakka imitoi lähes täydellisesti savukkeiden, piipun tai sikarin polttoa mutta karsien samalla jokainen negatiiviset vaikutukset pois.
سُئل Feb 18, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال