• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera FullHD

0 تصويتات
Kuva ei ole mitään elokuvalaatua, vain siitä saa kyllä selvän kaikesta mitä tarvii. Ruuhka-aikaan yksi auto ajoi bussikaistalle, enkä pystynyt tekemään mitään. Jos jotakin rikollista tapahtuu, kuin pahoinpitely nakkikioskilla, sekä se tallentuu, sikäli poliisi kyllä katsoo tällaisen materiaalin mielellään. Videokamera on varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, täten se tallentaa myös äänet.

Autokameran tallennustilan kesken loppumisesta ei myöskään tartte murehtia, siinä tän pystyy asentaa kuvaamaan loopissa, jolloin tämä kuvaa automaattisesti esimerkiksi 20 minuutin videoklippejä peräkkäin, ja kun muistikortti käy toteen, vanhimman klipin päälle tallennetaan automaattisesti.

Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa tunnistaa. Näin voit kuvata yhtäjaksoisesti kaikki ajotapahtumat. Kiinteästi asennetut turvakamerat ovatkin kotimaassa yleisiä takseissa sekä uusissa busseissa. Tätä liikennöitsijät eivät oo tietääkseni selvittäneet. Sama koskee parkkeerattua autoa, joka autokamera osoittaa esim. kotitaloa kohti. Full HD -tasoisten videokameroiden tallenteista erottaa jopa edellä ajavien rekisterinumerot.

Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Lisäksi videolla täytyisi näkyä päivänselvä tilanne kolarista, että syyllisestä ei olisi mitään epäselvyyttä. Tukeva imukuppikiinnitys ei vaadi kestävää asentamista. Lisätietoa: http://www.purevolume.com/elviiran96tcqv/posts/9400938/Mihin+tarvitaan+autokamera%3F Selaimessani onkin yleensä NoScript, RequestPolicy sekä Adblock.

Laite myöskin poistaa automaattisesti vanhoja nauhoituksia muistikortilta, täten muistikorttia ei tarvitse tyhjentää välillä. No minulla ollut autokamera autossa n. 8 gigan muistikortille mahtuu noin 3h tallennetta, jahka kortti käy täyteen, niin tämä kertoo vanhimmat yli.
سُئل Feb 20, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال