• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Kaunistaako sähkötupakka?

0 تصويتات


kirjoitusSähkötupakka nesteet tuntuu henkeen vedettäessä samantapaiselta kuin rööki. Tämän johdosta on tärkeää, jotta ensivaikutelma onkin enimmäkseen myönteisesti yllättynyt tunnelma. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, sikäli hyvä asia se onkin itselleni ollu. Sähkötupakan vastuksen impedanssit vaihtelevat sekä mutta pystyy vaikuttaa höyryn määrään sekä lämpötilaan.

Tällä hetkellä nikotiinipatruunoiden käyttäjä ottaa riskin, jotta markkinoilla on monen laatuisia tuotteita. Muutamassa viikossa tupakoinnin haittavaikutukset, kuten tupakkayskä ja tupakanhaju asusteissa, hävisivät. Sähkötupakan käyttö maksaisi näinollen päivässä 1.34€. Sähkötupakoiden vesihöyryssä käytettävät aineet on erilaisten kemiallisten kokeiden läpi todistettu suhteellisen vaarattomiksi, eikä mikään näistä oo Euroopan unionin kieltämä vai pidä sisällään haitallisia määriä syöpään johtavia tekijöitä.

Lisäksi näillä tuotteilla ei haeta ees pysyvää tupakoinnin lopetusta. E-nestettä lisätään sähkötupakan patruunaan, minkä kuluttua tämä höyrystyy ja tätä hengitetään normaalin savukkeen tapaan. Tsekkaa: onko sähkötupakka laillinen Ulkonäkö onkin ensimmäinen ilmiselvä valintaperuste ja tottakai 100% makukysymys. Akkujen lataamiseen liittyy joka kerta pieni riski. Nestepatruunoita saattaa tilata joko valmiiksi täytettyinä vai ostamalla pullotettuja täyttönesteitä, mitä käytetän siten, että niistä kaadetaan nestepatruunaan uutta liuosta tippa kerrallaan niin pitkään, että nestepatruuna ei enää kykene imemään lisää liuosta.

Itse suosin manuaalista, mutta kun saa hieman "esilämmitettyä" savuketta aikaisemmin imaisua. Sähkötupakat kaupataan Perinteisesti ns. Laite toimii joko manuaalisesti taikka automaattisesti mallista riippuen. Erilaisten sähkötupakkatuotteiden osuus yrittäjän tupakkakauppojen myynnistä on iso. Sähkötupakan e-nestettä on mahdollista saada tavallisen savukkeen, mentholin, sikarin vai piipun makuisena, mutta varsinaisen savukkeen cartridge sähkötupakka tunteen tää silti lisätty nikotiini.

Ideana esilämmityksessä on vähän aikaisemmin imaisua painaa jo rööki päälle, tällöin syöpäkääryleistä vaikuttaa tulevan paremmat savut. Muun muassa Yhdysvaltain lääkeviranomaisen FDA:n (Food and Drug Administration) tutkimuksissa on käynyt ilmi, niin että sähkötupakat tuottavat hengityskaasuun vähäisiä määriä syöpää aiheuttavia nitrosamiineja ja jäänestoaineessa käytettävää myrkyllistä dietyleeniglykolia (Westenberger 2009).
سُئل Feb 20, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال