• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Halvimmat autokamerat

0 تصويتات
Tietosuojavaltuutettu voi myöskin puuttua lainvastaiseen toimintaan. Liikennejohtaja arvelee, jotta linja-autonkuljettajat haluavat suojata selustansa mahdollisten liikenneonnettomuuksien varalta. Kirkkaasta LCD-näytöstä saat huomata videot, taikka siirtää ne USB-kaapelilla tietokoneellesi. Sillä pystyy kyllä myöskin katsella kortille tallennettuja videoita sekä valokuvia. Mutta tiloissahan joissa on autokameravalvonta sikäli joutuu olla tästä kertovat kyltit.

kytkemällä tupakansytyttimeen. Siellä tullaan eteen ja välillä lyödään jarrut kiinni. Autokamera taltioi liikenteen tapahtumat kuljettajan näkökulmasta. Myös tuoreet kuskit hankkivat kameroita, elektroniikkaa moskovalaisessa kauppakeskuksessa myyvä Aleksandr Sazonov kirjoittaa. Myös oikeudenkäyntikulut jäävät monesti pienemmiksi kuin jonka ois tilanne vailla todistusaineistoa.

Katso: http://www.purevolume.com/veikkosoidinmki/posts/8791697/Autokamera Jos siinä olisivat ollu autokamera, olisi ollut kaikki ilmiselvää. Oheisista kuvista ensimmäinen paljastaa, minne kätkin autokameran sähköjohdon, sekä jälkimmäinen lopputuloksen, jossa sähköjohto ei ole missään kohdassa häiritsevästi näkyvissä. Epäselväksi voi jäädä esimerkiksi se, ajetaanko omalla kaistalla taikka vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää. Joissakin mallissa voikin olla vakionakin.

Jos yhtiö kuvaa sivullisia, siihen täytyy olla joku oikeusperuste. Ahmetshina ei suostu enää ajamaan ilman autokameraa. Kamerassa on 2 vaihtoehtoista tallennustarkkuutta: 1280x720 vai 640x480. Niiden odotetaan ylittävän suosiossaan jopa navigaattorit, sillä autovideokamera onkin Venäjän teillä merkittävästi navigaattoria tärkeämpi. Enemmän hyötyä siitä autokamerasta onkin onnettomuustilanteesta on kuin haittaa.

Mukana on täydellinen kiiinnityssetti, jolla autokameran voi helposti kiinnitettyä tuulilasiin, latauskaapeli 12 V tupakansytytinliitäntään, ja USB-kaapeli videoiden siirtoon suoraan autokamerasta tietokoneelle. autokameran suurikokoisen, 270-astetta kääntyvän kaksi,5 -tuuman näytön ja sisäänrakennettujen kaiuttimien ansiosta videon kuvaamia tapahtumia on helppo tarkastella välittömästi suoraan laitteen ruudulta käsin. Monet eivät myöskään simppelisti tunne liikennesääntöjä, Ahmetshina tietää.
سُئل Feb 20, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال