• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka sekä tulli, legenda laista

0 تصويتات
Sähkötupakan lieventää myöskin tutustumaan uusiin ihmisiin (ja miehiin). Nikotiininestettä voikin lisätä myöskin suoraan höyrystimeen sekä tavallaan säätää nikotiinipitoisuutta lennossa.

sähkötupakka Suomessa nikotiinin myyntiin vaaditaan erillinen lupa, mitä ei oo vielä kenellekään saatu. Nikotiini katsotaan Suomessa lääkeaineeksi sekä kukaan ei ole toistaiseksi saanut lupaa lääkeaineiden myyntiin.

sähkötupakka onkin kasvattanut jonkin verran suosiotaan aktiivisen markkinoinnin vaikutuksesta. Atomisoija höyrystää patruunasta siihen imeytyvää e-nestettä. Tässä linkki: http://www.purevolume.com/salmewexruisc/posts/8953700/Mist%C3%A4+hoitaa+s%C3%A4hk%C3%B6tupakka%3F Höyrystimien isoin ongelma on mielestäni ollut tämä, jotta ne vuotavat. Tyyppinumeroinnissa kaksi ensimmäistä numeroa tarkoittaa akun halkaisijaa sekä kaksi seuraavaa pituutta millimetreissä, lopussa nolla ei mitään.

Toimiiko tämä todellisen savukkeen tavoin? jep sekä ei, vain kokeilemalla niihin harvoin tulee pettymäänkään. Minä en väitä mitään, kysyn ainoastaan jotta miten voikin olla tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja isompi määrä kuin mitään markkinointirajoituksia tai lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät jotta sähkötupakka onkin tuntematon suure, että sitä ei ole todennettu. Seppälää harmittaa, että ei sähkötupakan nikotiiniliuoksia saa kaupata kotimaassa.

Laitteesta lähtee höyryä, minkä muistuttaa savukkeiden savua sekä tän ulkonäkökin saattaa mieltää erehdyttävästi perinteistä tupakkaa. Useat tuottajat mainostavat laitettaan myöskin turvallisena tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä. Käytännön tasolla typerää tässäpä on tämä, että verorahoja ja työllisyyttä ajetaan nyt silloin pois Suomesta sekä aiheutetaan turhia logistiikkakustannuksia sekä sitä läpi päästöjä, jahka kierrätetään tuotteita ulkomaiden vaikutuksesta.

Sähkötupakkaa ei ole selvitetty onkin peruskommentti, minkä tulee joka kerta vastaan. Tutkimukset ovatkin osoittaneet, että sähkötupakkaa käytettäessä uloshengitysilma onkin melkein pelkästään vesihöyryä. Sähkötupakka onkin sähköinen, monesti mutta ei joka kerta savuketta muistuttava laite, minkä koostuvat akusta, atomisaattorista sekä ampullista.

1.1.2012 voimaantulleen lakipykälän mukaan tupakkatuotteiden ja röökin jäljitelmien esilläpito on kiellettyä. Sähkötupakan ’filtteriosa’ on nimeltänsä patruuna. Ainut negatiivinen asia on sähkötupakassa niin että sitä ei ainakaan oikeastaan kaupata kotimaassa. Sähkötupakan täyttönesteen ainut myrkky on nikotiini, mikä onkin välttämätön ainesosa nikotiiniriippuvuuden tyydyttämiseksi.

sähkötupakka Nikotiinipitoiset liuokset ovat kotimaassa lääkelain piiriin kuuluvia eikä näin ollen sallittua kauppatavaraa.

Sekä Yhdysvaltain lääkeviranomainen FDA että Maailman terveysjärjestö WHO on ilmaisseet huolensa tästä, niin että sähkösavukkeet saattavat houkutella nuoria käyttäjiä sekä voivat johtaa kokeiluihin myöskin tupakkatuotteiden osalta. No vain hei kertokaahan te toiset vapottelijat kokemuksianne sisätiloissa vapottelusta, onko joku saapunut soittamaan suutaan niin että jota sää oikeen sisällä poltata taikka mitä tapahtui.
سُئل Feb 21, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال